Header Ads Widget

Dorința (Film animație 2023) Wish Trailer și Detalii

Film animație și comedie "Dorința" 2023 cu actorii Chris Pine, Alan Tudyk și Ariana DeBose. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Wish".


Despre filmul Dorința

Dorința / Wish este un film american de animație muzicală fantasy produs de Walt Disney Animation Studios și lansat de Walt Disney Pictures. Al 62-lea film de animație produs de studio, este regizat de Chris Buck și Fawn Veerasunthorn (în debutul ei de regizor), produs de Peter Del Vecho și Juan Pablo Reyes și scris de Jennifer Lee și Allison Moore. Stilul artistic combină animația pe computer cu animația clasică în acuarelă Disney. Cu vocile actorilor Ariana DeBose, Chris Pine și Alan Tudyk, filmul se concentrează pe o tânără de 17 ani pe nume Asha (DeBose), care face o rugăminte pasională stelelor într-un moment de nevoie când simte un întuneric în Regatul Rosas pe care nimeni altcineva nu o face.

Filmul a fost raportat pentru prima dată în ianuarie 2022, când a fost dezvăluit că Lee scria un film original la Walt Disney Animation Studios. În septembrie 2022, proiectul a fost anunțat oficial, titlul fiind dezvăluit alături de distribuția vocală. Buck și Veerasunthorn, care au lucrat cu Lee la Regatul de gheață / Frozen (2013) ca co-regizor și, respectiv, artist de poveste, au fost confirmați ca regizori în aceeași lună, Moore fiind ulterior angajat să se alăture lui Lee în scrierea scenariului. Filmul este inspirat de cea de-a 100-a aniversare a Disney, care leagă împreună o temă majoră în majoritatea filmelor Disney - a dorințelor care devin realitate. Julia Michaels și Benjamin Rice au fost angajați să scrie melodiile filmului, în timp ce frecventul orchestrator Disney David Metzger a compus partitura.


Filmul de animație și comedie Dorința / Wish este programat să fie lansat în cinematografe în Statele Unite pe 22 noiembrie 2023, de Walt Disney Studios Motion Pictures și subtitrat și dublat în cinematografele din România pe 27 noiembrie 2023.


Sinopsis la filmul Dorința

În filmul „Dorința / Wish”, Asha, o idealistă cu minte ascuțită, își face o dorință atât de puternică încât îi răspunde o forță cosmică - o mică minge de energie fără margini numită Star. Împreună, Asha și Star se confruntă cu un dușman redutabil - conducătorul lui Rosas, regele Magnifico - pentru a-și salva comunitatea și a dovedi că atunci când voința unui om curajos se conectează cu magia stelelor, se pot întâmpla lucruri minunate.





Distribuție Actori în filmul Dorința

Chris Pine, Alan Tudyk, Ariana DeBose

Regizor
Chris Buck, Fawn Veerasunthorn

Scenarist
Jennifer Lee, Allison Moore

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie, Filme 2023

Data de lansare
22 noiembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
27 noiembrie 2023 subtitrat și dublat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Disney Plus România

Cunoscut și ca
Wish titlul original, Dorința titlul în România

Este filmul Dorința pe Netflix?

Din păcate filmul Dorința încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Dorința

În Regatul Rosas, situat în largul Peninsulei Iberice, o tânără de 17 ani pe nume Asha simte un întuneric pe care nimeni altcineva nu o face despre conducătorul regatului, regele Magnifico. Acest lucru o face în cele din urmă să încerce să facă o rugăminte pasională stelelor într-un moment de nevoie. Curând, o stea reală din cer, numită Star, răspunde dorinței lui Asha. După ce steaua cade din cer, se dezvăluie că steaua are puteri magice pentru a-i îndeplini dorințele. Împreună, Asha și Star trebuie să depășească relele care apar în Rosas și să lupte pentru un viitor mai bun pentru a avea ceva mai bun decât ceea ce au deja și pentru ca toate visele să devină realitate pentru oamenii din Rosas.


Trailer subtitrat la filmul Dorința (2023) Wish


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de animație Dorința (2023) cu actorii Chris Pine, Alan Tudyk, Ariana DeBose și regizat de Chris Buck, Fawn Veerasunthorn.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii