Header Ads Widget

Bob Marley: One Love (Film biografic 2024) Trailer și Detalii

Film biografic și muzical "Bob Marley: One Love" 2024 cu actorii Kingsley Ben-Adir, James Norton și Lashana Lynch. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Bob Marley: One Love".


Despre filmul Bob Marley: One Love

Bob Marley: One Love este un film dramă biografic american din 2024 regizat de Reinaldo Marcus Green după un scenariu scris de Zach Baylin, Frank E. Flowers și Terence Winter. Se bazează pe viața cântărețului și compozitorului de reggae Bob Marley, de la ascensiunea sa la faimă până la moartea sa în 1981. Filmul îl are în rolul principal pe Kingsley Ben-Adir în rolul lui Marley, alături de Lashana Lynch în rolul Rita Marley și Jesse Cilio în rolul lui Norval Marley.


Filmul biografic Bob Marley: One Love este produs de companiile Tuff Gong și Plan B Entertainment și este programat să fie lansat în Statele Unite ale Americii pe 12 ianuarie 2024, de către Paramount Pictures.


Sinopsis la filmul Bob Marley: One Love

O privire asupra vieții legendarului muzician reggae Bob Marley.





Distribuție Actori în filmul Bob Marley: One Love

Kingsley Ben-Adir, James Norton, Lashana Lynch, Michael Gandolfini, Micheal Ward, Anthony Welsh, Tosin Cole, Nadine Marshall, Umi Myers, Sundra Oakley, Naomi Cowan, Davo, Nestor Aaron Absera, Sheldon Shepherd, Hector Donald Lewis, Aston Barrett Jr., Anna-Share Blake, Cornelius Grant, Darryl Lane, Christine Roberts

Regizor
Reinaldo Marcus Green

Scenarist
Zach Baylin, Frank E. Flowers, Terence Winter

Genul filmului
Biografic, Dramă, Muzical, Filme 2024

Data de lansare
14 Ianuarie 2024 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Bob Marley: One Love titlul original, Bob Marley: One Love titlul în România

Este filmul Bob Marley: One Love pe Netflix?

Din păcate filmul Bob Marley: One Love încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Bob Marley: One Love

Filmul BOB MARLEY: ONE LOVE celebrează viața și muzica unei icoane care a inspirat generații prin mesajul său de iubire și unitate. Pentru prima dată pe marele ecran, descoperă povestea puternică a lui Bob Marley despre depășirea adversității și călătoria din spatele muzicii sale revoluționare.


Trailer la filmul Bob Marley: One Love (2024)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii