Header Ads Widget

Unora le place jazz-ul (Film comedie romantică 1959) Some Like It Hot Trailer și detalii

Film comedie romantică "Unora le place jazz-ul" 1959 cu actorii Marilyn Monroe, Tony Curtis și Jack Lemmon. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Some Like It Hot".




Descrierea sinopsis a filmului Unora le place jazz-ul / Some Like It Hot
După ce doi muzicieni din Chicago, Joe și Jerry, sunt martori la masacrul de Ziua Îndrăgostiților, vor să plece din oraș și să scape de gangsterul responsabil, Spats Colombo. Sunt disperați să obțină un concert în afara orașului, dar singurul loc de muncă pe care îl cunosc este într-o trupă de fete care se îndreaptă spre Florida. Ei apar la gară ca Josephine și Daphne, saxofonul și basista înlocuitoare. Cu siguranță le place să fie în preajma fetelor, în special Sugar Kane Kowalczyk, care cântă din gură și cântă și la ukulele. Joe, în special, își propune să o curteze, în timp ce Jerry/Daphne este curtată de un milionar, Osgood Fielding III. Urmează haosul, când cei doi bărbați încearcă să-și păstreze adevărata identitate ascunsă, iar Spats Colombo și echipajul său se prezintă la o întâlnire cu alți câțiva lorzi ai crimei.

Regia
Billy Wilder

Actori în distribuție
Marilyn Monroe, Tony Curtis, Jack Lemmon, George Raft, Pat O'Brien, Joe E. Brown, Nehemiah Persoff, Joan Shawlee, Billy Gray, George E. Stone, Dave Barry, Mike Mazurki, Harry Wilson, Beverly Wills, Barbara Drew, Edward G. Robinson Jr.

Genul filmului
Comedie, Muzical, Romantic

Dată de lansare:
29 martie 1959

Trailer la filmul Unora le place jazz-ul / Some Like It Hot (1959)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii