Header Ads Widget

Luna de miere (Film comedie romantică 2005) The Honeymooners Trailer și detalii

Film comedie romantică "Luna de miere" 2005 cu actorii Cedric the Entertainer, Mike Epps și Gabrielle Union. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Honeymooners".




Descrierea sinopsis a filmului Luna de miere / The Honeymooners
Șoferul de autobuz din New York, Ralph Kramden, și înflăcărata lui soție Alice se luptă să facă rost de bani. În ciuda numeroaselor scheme de îmbogățire rapidă/seriilor de casete cu vorbe motivaționale ale lui Ralph, ei au reușit să economisească niște bani și, alături de cei mai buni prieteni ai lor, Ed și Trixie Norton, au aproape suficienți bani pentru un avans pe un duplex din Brooklyn. Cu toate acestea, când Ralph decide să încerce să o impresioneze pe Alice recuperând ceea ce a pierdut și sporindu-le economiile cu un alt plan nebunesc, el ajunge să-și piardă toți banii și căsnicia - și este nevoie de toată determinarea și dragostea lui pentru Alice pentru a pune lucrurile din nou pe drumul cel bun.

Regia
John Schultz

Actori în distribuție
Cedric the Entertainer, Mike Epps, Gabrielle Union, Regina Hall, Eric Stoltz, Jon Polito, John Leguizamo, Carol Woods, Ajay Naidu, Arnell Powell, Leticia Castillo, Chuy Bravo, Doreen Keogh, Camille Donegan, Joanna Dickens, Kim Chan, Alice Drummond, Jerry DeCapua, Guss Williams

Genul filmului
Comedie, Familie, Romantic

Dată de lansare:
10 iunie 2005

Trailer la filmul Luna de miere / The Honeymooners (2005)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii