Header Ads Widget

Bântuind prin Veneția (Film thriller 2023) A Haunting in Venice Trailer și Detalii

Film thriller horror "Bântuind prin Veneția" 2023 cu actorii Michelle Yeoh, Kenneth Branagh și Jamie Dornan. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "A Haunting in Venice".


Despre filmul Bântuind prin Veneția

Bântuind prin Veneția / A Haunting in Venice este un film thriller supranatural american regizat de Kenneth Branagh, bazat pe cartea Halloween Party de Agatha Christie. Filmul este o continuare a filmelor Crima din Orient Express / Murder on the Orient Express (2017) și Moarte pe Nil / Death on the Nile (2022). Kenneth Branagh își reia rolul detectivului Hercule Poirot, alături de Kyle Allen, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly, Riccardo Scamarcio și Michelle Yeoh.


Filmul de suspans cu accente de groază Bântuind prin Veneția / A Haunting in Venice este programat să fie lansat subtitrat în România pe 15 septembrie 2023 în cinematografele românești, în aceeași zi cu premiera din America.


Sinopsis la filmul Bântuind prin Veneția

Detectivul belgian Hercule Poirot investighează o crimă în timp ce participă la o ședință de Halloween la un palat bântuit din Veneția, Italia.





Distribuție Actori în filmul Bântuind prin Veneția

Michelle Yeoh, Kenneth Branagh, Kyle Allen, Jamie Dornan, Tina Fey, Kelly Reilly, Camille Cottin, Emma Laird, Riccardo Scamarcio, Amir El-Masry, Jude Hill, Ali Khan

Regizor
Kenneth Branagh

Scenarist
Michael Green

Genul filmului
Comedie, Dramă, Horror, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
15 septembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
A Haunting in Venice titlul original, Bântuind prin Veneția titlul în România

Este filmul Bântuind prin Veneția pe Netflix?

Din păcate filmul Bântuind prin Veneția încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Bântuind prin Veneția

În Veneția de după cel de-al Doilea Război Mondial, Hercule Poirot, acum pensionat și care trăiește în propriul său exil, participă fără tragere de inimă la o ședință. Dar când unul dintre oaspeți este ucis, rămâne la latitudinea fostului detectiv să descopere din nou criminalul.


Trailer subtitrat la filmul Bântuind prin Veneția (2023) A Haunting in Venice


Trailerul subtitrat în limba română la filmul thriller Bântuind prin Veneția (2023) cu actorii Michelle Yeoh, Kenneth Branagh, Kyle Allen, Jamie Dornan, Tina Fey, Kelly Reilly, Camille Cottin, Emma Laird, Riccardo Scamarcio, Amir El-Masry și Jude Hill și regizat de Kenneth Branagh.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii