Header Ads Widget

The Adventures of Jurassic Pet: The Lost Secret (Film aventuri 2023) Trailer și Detalii

Film aventuri "The Adventures of Jurassic Pet: The Lost Secret" 2023 cu actorii Sophie Proctor, Myles Currin-Moore și LaRonn Marzett. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Adventures of Jurassic Pet: The Lost Secret".


Despre filmul The Adventures of Jurassic Pet: The Lost Secret

The Adventures of Jurassic Pet: The Lost Secret este un film de aventuri american din 2023, regizat de Ryan Bellgardt și Chris Hoyt după un scenariu scris de Chris Hoyt, Gérard Miller, Jerome Reygner-Kalfon și Sebastien Semon. În film, o adolescentă aventuroasă și un orfan trebuie să-și salveze orașul de un grup de criminali în timp ce încearcă să ducă un pui de dinozaur înapoi acasă. Filmul îi are în distribuție pe actorii Sophie Proctor, Myles Currin-Moore, LaRonn Marzett, Rahjzae Moore, Carolyn Josephine Wright, Drew Pollock, Ryan Francis, Kelsey Cartwright, David Greyson și Caleb M Frank.


Filmul de aventuri The Adventures of Jurassic Pet: The Lost Secret este produs de compania Ace Entertainment Films și este programat să fie lansat pe 28 februarie 2023 în format digital și la cerere de către Lions Gate Films.


Sinopsis la filmul The Adventures of Jurassic Pet: The Lost Secret

O adolescentă aventuroasă și bunica ei sunt protectorii unei uși magice către un tărâm cu dinozauri, când un pui de dinozaur, Junior, decide să rămână în lumea noastră și dă peste un grup de criminali care plănuiesc un plan malefic. Wendy se unește cu un băiat orfan, Curtis, pentru a salva orașul și a-l aduce pe Junior înapoi acasă.





Distribuție Actori în filmul The Adventures of Jurassic Pet: The Lost Secret

Sophie Proctor, Myles Currin-Moore, LaRonn Marzett, Rahjzae Moore, Carolyn Josephine Wright, Drew Pollock, Ryan Francis, Kelsey Cartwright, David Greyson, Caleb M Frank, Kyle Jacob Henry, Vita Tyan, Rachel Curl, Lisa Fenimore, Tiffany Dawn, Krystal Willis, Angela Soldier, Keylan Marshall, Frederick McEvoy, Kyle Hixson, Mikayla Emmert

Regizor
Ryan Bellgardt, Chris Hoyt

Scenarist
Chris Hoyt, Gérard Miller, Jerome Reygner-Kalfon, Sebastien Semon

Genul filmului
Aventuri, Familie, Filme 2023

Data de lansare
28 februarie 2023 în format digital și la cerere

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Adventures of Jurassic Pet: The Lost Secret titlul original, The Adventures of Jurassic Pet: The Lost Secret titlul în România

Este filmul The Adventures of Jurassic Pet: The Lost Secret pe Netflix?

Din păcate filmul The Adventures of Jurassic Pet: The Lost Secret încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Adventures of Jurassic Pet: The Lost Secret

În această continuare hilară și palpitantă a aventurii de familie The Adventures of Jurassic Pet, există un nou pui T. Rex în oraș – iar numele lui este Junior! Când Junior evadează în lumea noastră din Țara Dinozaurilor, adolescenta Wendy și prietenul ei, Curtis, trebuie să-l returneze în siguranță înainte ca cineva să-l găsească. Dar în timp ce îl urmăresc pe Junior în mașina lor zburătoare, ei descoperă un complot sinistru care amenință întreg orașul. Pot Wendy și Curtis să oprească planul malefic și să-i protejeze pe orășeni, păstrând secretul prietenului lor?


Trailer la filmul The Adventures of Jurassic Pet: The Lost Secret (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii