Header Ads Widget

Snow Falls (Film horror 2023) Trailer și Detalii

Film horror "Snow Falls" 2023 cu actorii Anna Grace Barlow, Jonathan Bennett și Johnny Berchtold. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Snow Falls".


Despre filmul Snow Falls

Snow Falls este un film de groază și suspans din 2023, regizat de Colton Tran după un scenariu scris de Luke Genton care la rândul lui a adaptat o poveste de Colton Tran și Laura M. Young. În film, o petrecere de Revelion devine rapid serioasă când o furtună brutală de iarnă împinge cinci prieteni într-o cabană îndepărtată. Convinși că fulgii de zăpadă i-au infectat cu un virus mortal, ei se luptă să rămână treji pentru a evita moartea. Filmul îi are în distribuție pe actorii Anna Grace Barlow, Jonathan Bennett, Johnny Berchtold, Patrick Fabian, James Gaisford, Victoria Moroles și Colton Tran.


Filmul horror Snow Falls este produs de companiile Colton Tran Films și Skowl Films și a fost lansat pe 17 ianuarie 2023 pe internet de către Lionsgate Home Entertainment.


Sinopsis la filmul Snow Falls

După ce o furtună de iarnă a împins cinci prieteni într-o cabană îndepărtată, fără curent electric și puțină hrană, dezorientarea își revendică încet mințile, în timp ce fiecare dintre ei cedează fricii că zăpada în sine ar putea fi contaminată sau oarecum diabolică.





Distribuție Actori în filmul Snow Falls

Anna Grace Barlow, Jonathan Bennett, Johnny Berchtold, Patrick Fabian, James Gaisford, Victoria Moroles, Colton Tran

Regizor
Colton Tran

Scenarist
Luke Genton

Genul filmului
Horror, Filme 2023

Data de lansare
17 ianuarie 2023 pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Snow Falls titlul original, Snow Falls titlul în România

Este filmul Snow Falls pe Netflix?

Din păcate filmul Snow Falls încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Snow Falls

Această poveste terifiantă de groază de iarnă îți va îngheța oasele. În timp ce studentul la medicină Eden se alătură celor patru prieteni într-o cabană îndepărtată pentru a sărbători Anul Nou, petrecerea devine rapid serioasă când o furtună brutală de iarnă izolează tinerii și elimină curentul electric. După ce au făcut cocktailuri înghețate cu zăpadă, Eden și prietenii ei încep să se comporte ciudat. Convinși că fulgii i-au infectat cu un virus malefic, ei se luptă să rămână treji pentru a evita moartea prin înghețare. Cine va supraviețui acestei încercări geroasă?


Trailer la filmul Snow Falls (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii