Header Ads Widget

Murdercise (Film comedie horror 2023) Trailer și Detalii

Film comedie horror și thriller "Murdercise" 2023 cu actorii Kansas Bowling, Nina Lanee Kent și Jessa Flux. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Murdercise".


Despre filmul Murdercise

Murdercise este un film de comedie, groază și suspans din 2023, regizat de Angelica De Alba și Paul Ragsdale după un scenariu scris de Paul Ragsdale. În film, o femeie pe nume Phoebe este obsedată de fitness și tocmai a avut marele ei succes cu un video cu exerciții de aerobic. Filmul îi are în distribuție pe actorii Kansas Bowling, Nina Lanee Kent, Jessa Flux, Ginger Lynn, Drew Marvick, Krystal Shay, Adriana Uchishiba, Luis Maya, August Kyss, Bryan Hurd, Victoria Dementieva, Bebe Bardot și Josh Parks.


Filmul de comedie horror și thriller Murdercise este produs de compania A & P Productions și va fi lansat pe 21 iunie 2023 pe internet.


Sinopsis la filmul Murdercise

Phoebe este o tocilară obsedată de fitness, care are mare succes cu un videoclip de antrenament aerobic. După ce a fost ridiculizată de colegii săi, Phoebe se împrietenește cu o prințesă a mafiei, care o învață cum să-și "ucidă" drumul spre vârf.





Distribuție Actori în filmul Murdercise

Kansas Bowling, Nina Lanee Kent, Jessa Flux, Ginger Lynn, Drew Marvick, Krystal Shay, Adriana Uchishiba, Luis Maya, August Kyss, Bryan Hurd, Victoria Dementieva, Bebe Bardot, Josh Parks, Anthony Iava To'omata, Robert Fourre, Veronica BiohazardBabies Ley, Sam Vanivray, Jim Salter, Chris Rhydings, Zeb Navarro, Lucy McGillicunty, Marvin Maddicks Jr., Christopher Korek, Shelby Knapp, Steven Kiseleski, Reece Goodall, Tony Giannott, Carlos Estevan, Erica Dyer, Robert Bess, Rob Vardaro

Regizor
Angelica De Alba, Paul Ragsdale

Scenarist
Paul Ragsdale

Genul filmului
Comedie, Horror, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
21 iunie 2023 pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Murdercise titlul original, Murdercise titlul în România

Este filmul Murdercise pe Netflix?

Din păcate filmul Murdercise încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Murdercise

Phoebe este o tocilară obsedată de fitness, care are mare succes cu un videoclip de antrenament aerobic. După ce a fost ridiculizată de colegii săi, Phoebe se împrietenește cu o prințesă a mafiei, care o învață cum să-și "ucidă" drumul spre vârf.


Trailer la filmul Murdercise (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii