Header Ads Widget

MEG 2: Confruntare în adâncuri (Film acțiune 2023) Meg 2: The Trench Trailer și Detalii

Film acțiune horror "MEG 2: Confruntare în adâncuri" 2023 cu actorii Jason Statham, Sienna Guillory și Cliff Curtis. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Meg 2: The Trench".


Despre filmul MEG 2: Confruntare în adâncuri

MEG 2: Confruntare în adâncuri / Meg 2: The Trench este un film științifico-fantastic de groază și acțiune regizat de Ben Wheatley după un scenariu de Jon Hoeber, Erich Hoeber și Dean Georgaris, bazat pe romanul The Trench din 1999 scris de Steve Alten. Servind ca continuarea filmului The Meg (2018), filmul îi are în distribuție pe Jason Statham, Wu Jing, Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta, Skyler Samuels și Cliff Curtis.


Filmul de acțiune horror sf MEG 2: Confruntare în adâncuri / Meg 2: The Trench este programat să fie lansat în România subtitrat în cinematografe în data de 4 august 2023, odată cu lansarea în Statele Unite ale Americii. Filmul este produs de companiile CMC Pictures, DF Pictures și Di Bonaventura Pictures și lansat de Warner Bros Pictures.


Sinopsis la filmul MEG 2: Confruntare în adâncuri

Jonas Taylor conduce o echipă de cercetare într-o scufundare exploratorie în adâncurile cele mai adânci ale oceanului. Călătoria lor se transformă în haos atunci când o operațiune malefică de minerit le amenință misiunea și îi obligă să intre într-o bătălie cu miză mare pentru supraviețuire. Confruntați cu rechini preistorici colosali și cu cei care distrug necontenit mediul înconjurător, ei trebuie să alerge, să fie mai deștepți și să înoate mai repede decât nemiloșii lor prădători.


MEG 2: Confruntare în adâncuri poster



Distribuție Actori în filmul MEG 2: Confruntare în adâncuri

Jason Statham, Sienna Guillory, Cliff Curtis, Skyler Samuels, Shuya Sophia Cai, Melissanthi Mahut, Page Kennedy, Whoopie Van Raam, Jing Wu, Sergio Peris-Mencheta, Able Wanamakok, Ron Smoorenburg, Billy Clements, Kenneth Won, Emily Ng, Ray Strachan, Ricky Bevins, Benny Bereal

Regizor
Ben Wheatley

Scenarist
Jon Hoeber, Erich Hoeber, Dean Georgaris

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Horror, Filme 2023

Data de lansare
4 August 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
4 August 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Meg 2: The Trench titlul original, MEG 2: Confruntare în adâncuri titlul în România

Este filmul MEG 2: Confruntare în adâncuri pe Netflix?

Din păcate filmul MEG 2: Confruntare în adâncuri încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului MEG 2: Confruntare în adâncuri

Pregătește-te pentru o experiență de neuitat în această vară cu "MEG 2: Confruntare în adâncuri / Meg 2: The Trench", o aventură pe cinste care îți va face inima să bată cu putere. Blockbusterul din 2018 este acum și mai mare și mai intens, ducând acțiunea la înălțimi și adâncimi nebănuite, cu mai mulți rechini uriași și multe alte surprize! Însoțește-l pe Jason Statham și pe Wu Jing, o adevărată legendă a filmelor de acțiune, într-o călătorie plină de curaj alături de o echipă de cercetare îndrăzneață, care se aventurează în apele neexplorate ale oceanului, la adâncimi fără precedent. Ceea ce începe ca o misiune de explorare se transformă în haos atunci când o operațiune malefică de minerit le amenință viața și îi forțează să lupte pentru supraviețuire. Într-o confruntare cu rechini uriași și cu cei care jefuiesc necontenit mediul înconjurător, eroii noștri trebuie să alerge, să fie mai deștepți și să înoate mai repede decât nemiloșii lor prădători, într-o cursă contracronometru palpitantă. Te vei simți complet captivat de această experiență cinematografică electrizantă a anului cu "MEG 2: Confruntare în adâncuri" - acolo unde adâncimile oceanului se întâlnesc cu vârfurile pur și simplu irezistibile ale emoțiilor!


Trailer subtitrat la filmul MEG 2: Confruntare în adâncuri (2023) Meg 2: The Trench




Trimiteți un comentariu

0 Comentarii