Header Ads Widget

Crimele din Osage County: Bani însângerați (Film dramă 2023) Killers of the Flower Moon Trailer și Detalii

Film dramă istorică "Crimele din Osage County: Bani însângerați" 2023 cu actorii Leonardo DiCaprio, Robert De Niro și Brendan Fraser. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Killers of the Flower Moon".


Despre filmul Crimele din Osage County: Bani însângerați

Crimele din Osage County: Bani însângerați / Killers of the Flower Moon este o epopee americană din 2023, film dramă western cu crime, regizat și co-produs de Martin Scorsese, care a scris scenariul împreună cu Eric Roth, bazat pe cartea cu același nume din 2017 a lui David Grann. Acțiunea se concentrează pe o serie de crime din Oklahoma în Națiunea Osage în timpul anilor 1920, comise după ce petrolul a fost descoperit pe pământul tribal. Filmul îl are în distribuție pe Leonardo DiCaprio, care este și producător executiv, alături de Robert De Niro, Lily Gladstone, Jesse Plemons, Brendan Fraser și John Lithgow. Acesta marchează cea de-a șaptea colaborare dintre Martin Scorsese și Leonardo DiCaprio, precum și cea de-a unsprezecea colaborare dintre Martin Scorsese și Robert De Niro.


Dezvoltarea filmului a început în martie 2016, când Imperative Entertainment a câștigat drepturile de adaptare cinematografică a cărții. Martin Scorsese și Leonardo DiCaprio au fost atașați filmului în 2017, producția fiind inițial așteptată să înceapă la începutul lui 2018. După mai multe respingeri și întârzieri ca răspuns la pandemia de COVID-19, producția era programată să înceapă în februarie 2021, cu platforma Apple TV+ confirmată pentru finanțare și distribuție a filmul alături de Paramount Pictures. Filmările au avut loc în cele din urmă în Osage și Washington, între primăvara și toamna anului 2021. Filmul este produs de Sikelia Productions a lui Scorsese și Appian Way Productions a lui DiCaprio, cu bugetul său de 200 de milioane de dolari, care este cea mai mare sumă cheltuită vreodată pentru un film filmat în Oklahoma.



Filmul dramă Crimele din Osage County: Bani însângerați / Killers of the Flower Moon a avut premiera la cea de-a 76-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes pe 20 mai 2023, unde filmul a primit ovații timp de 9 minute. Este programat să fie lansat în cinematografe selectate pe 6 octombrie, înainte de o lansare largă în Statele Unite pe 20 octombrie, de către Paramount Pictures. De asemenea, este setat pentru o lansare de streaming nespecificată pe Apple TV+.


Sinopsis la filmul Crimele din Osage County: Bani însângerați

Membrii tribului Osage din nord-estul Oklahomei sunt uciși în împrejurări misterioase în anii 1920, declanșând o investigație majoră BOI, condusă de un tânăr de 29 de ani J. Edgar Hoover și de fostul Ranger din Texas Tom White, descris de Grann drept „un om al legii pe stil vechi”.





Distribuție Actori în filmul Crimele din Osage County: Bani însângerați

Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Lily Gladstone, Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, John Lithgow, Brendan Fraser, Cara Jade Myers, Janae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Jason Isbell, Scott Shepherd, Louis Cancelmi, Sturgill Simpson, Tatanka Means, Pat Healy, Michael Abbott Jr., Eric Parkinson, Barry Corbin, Samuel French, Yancey Red Corn, Gary Basaraba, Nick W. Nicholson, Pete Yorn, Larry Sellers, Jack White, Ben Hall, Norma Jean

Regizor
Martin Scorsese

Scenarist
Eric Roth, Martin Scorsese

Genul filmului
Crime, Dramă, Istoric, Filme 2023

Data de lansare
20 mai 2023 la Festivalul de Film de la Cannes, 6 octombrie în cinematografe selectate, 20 octombrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
20 octombrie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Killers of the Flower Moon titlul original, Crimele din Osage County: Bani însângerați titlul în România

Este filmul Crimele din Osage County: Bani însângerați pe Netflix?

Din păcate filmul Crimele din Osage County: Bani însângerați / Killers of the Flower Moon încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Crimele din Osage County: Bani însângerați

Bazat pe cea mai bine vândută carte a lui David Grann, filmul „Killers of the Flower Moon” este plasat în Oklahoma anilor 1920 și descrie uciderea în serie a membrilor Națiunii Osage, bogată în petrol, un șir de crime brutale care au ajuns să fie cunoscute sub numele de Regim de teroare.


Trailer la filmul Crimele din Osage County: Bani însângerați / Killers of the Flower Moon (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii