Header Ads Widget

În transă (Film acțiune sf 2023) Hypnotic Trailer și Detalii

Film acțiune thriller sf "În transă" 2023 cu actorii Ben Affleck, Alice Braga și Jeff Fahey. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Hypnotic".


Despre filmul În transă


În transă / Hypnotic este un thriller american de acțiune științifico-fantastic din 2023, regizat de Robert Rodriguez, care a scris scenariul împreună cu Max Borenstein. Filmul îi are în distribuție pe Ben Affleck, Alice Braga, J. D. Pardo, Hala Finley, Dayo Okeniyi, Jeff Fahey, Jackie Earle Haley și William Fichtner. De asemenea, Rodriguez a produs, filmat și montat filmul, în timp ce fiii săi Rebel și Racer Max au lucrat ca compozitor și, respectiv, producător.


Filmul de acțiune sf În transă / Hypnotic a fost lansat subtitrat în cinematografe românești pe 12 mai 2023, de Vertical Entertainment. Filmul a primit recenzii mixte de la critici.


Sinopsis la filmul În transă

Un detectiv investighează un mister care o implică pe fiica lui dispărută și un program secret al guvernului.





Distribuție Actori în filmul În transă

Ben Affleck, Alice Braga, JD Pardo, Dayo Okeniyi, Jeff Fahey, Jackie Earle Haley, William Fichtner, Zane Holtz, Ruben Javier Caballero, Kelly Frye, Sandy Avila, Ryan Ryusaki, Hala Finley, Ionie Olivia Nieves, Corina Calderon, Nikki Dixon, Bonnie Discepolo, Kelly Phelan, Evan Vines, Patrick A. Grover, Jordan Hunter Jones, Justin Hall, Lawrence Varnado, Natalie D. Garcia, Carrick O'Quinn, Derek Russo, Steve Brudniak, Camila Téllez, Dana Wing Lau, Jose Barajas, Sonia Izzolena, Bobby Hernandez, Gabriel 'G-Rod' Rodriguez

Regizor
Robert Rodriguez

Scenarist
Robert Rodriguez, Max Borenstein

Genul filmului
Acțiune, Mister, SF, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
12 mai 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
12 mai 2023 în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Hypnotic titlul original, În transă titlul în România

Este filmul În transă pe Netflix?

Din păcate filmul În transă încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului În transă

Hotărât să-și găsească fiica dispărută, detectivul Danny Rourke din Austin se trezește în spirală într-un cuib de viespi, investigând o serie de crime care schimbă realitatea, în care în cele din urmă își va pune sub semnul întrebării cele mai elementare opinii despre orice și toată lumea apropiată lui. Ajutat de Diana Cruz, un psiholog talentat, Rourke urmărește și este urmărit simultan de un spectru letal -- singurul bărbat despre care crede că deține cheia pentru găsirea fetei lui dispărute -- doar pentru a descoperi mai mult decât se aștepta vreodată.


Trailer subtitrat la filmul În transă (2023) Hypnotic



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii