Header Ads Widget

Casa bântuită (Film comedie și fantezie 2023) Haunted Mansion Trailer și Detalii

Film comedie și dramă "Casa bântuită" 2023 cu actorii Rosario Dawson, Winona Ryder și Jared Leto. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Haunted Mansion".


Despre filmul Casa bântuită

Casa bântuită / Haunted Mansion este un film american de comedie de groază supranaturală regizat de Justin Simien după un scenariu de Katie Dippold. Filmul îi are în distribuție pe LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Rosario Dawson, Dan Levy, Jamie Lee Curtis și Jared Leto. Produs de Walt Disney Pictures și Rideback, filmul este a doua adaptare cinematografică a parcului tematic The Haunted Mansion de la Walt Disney, după filmul din 2003 cu același nume. În film, Gabbie (Dawson) și Travis (Chase W. Dillon) solicită ajutorul unei echipe pentru a-și exorciza conacul și pentru a distruge fantomele din jurul lor.


Planurile pentru adaptarea de repornire bazată pe The Haunted Mansion au început în iulie 2010, când Guillermo del Toro, care intenționa să scrie și să producă, a declarat că proiectul se va desfășura într-o realitate supranaturală și nu într-un cadru real. Guillermo del Toro nu a mai fost atașat ca director al proiectului în iulie 2013. După ce a petrecut ani în iadul dezvoltării, Disney a anunțat oficial Haunted Mansion în august 2020, cu Dippold semnând deja pentru a scrie un nou scenariu pentru film. Simien a negociat să regizeze filmul până în aprilie 2021 și a fost confirmat oficial trei luni mai târziu. Distribuția principală a fost confirmată din iulie până în octombrie, în timp ce distribuția suplimentară a fost anunțată anul următor. Filmările au început de la mijlocul lunii octombrie 2021 și au durat până la sfârșitul lunii februarie 2022.


Filmul de comedie și fantezie Casa bântuită / Haunted Mansion este programat să fie lansat în Statele Unite pe 28 iulie 2023, de Walt Disney Studios Motion Pictures. În România, filmul va avea premiera tot în data de 28 iulie 2023.


Sinopsis la filmul Casa bântuită

O mamă singură pe nume Gabbie angajează un ghid turistic, un spiritist, un preot și un istoric pentru a-și exorciza conacul nou cumpărat după ce a descoperit că este locuit de fantome.





Distribuție Actori în filmul Casa bântuită

Rosario Dawson, Winona Ryder, Jared Leto, Jamie Lee Curtis, Owen Wilson, Danny DeVito, Dan Levy, LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Hasan Minhaj, Kurt Yue, Bryan McClure, Chase Dillon, Dan Matteucci, Walter J. Buck, Cruz Abelita, Kamran Shaikh, Rowan Joseph, Ollintzin Rios, Tracy Goode, Rick Andosca, Chad Crumley, Lorenzo Beronilla, Stefanie Kidd, J.P. Edwards, Elisha Davis, Christopher Winchester, Joseph Miller, Scott Andersen, Walker O'Duggan, Richard Nash, Bridget Malbrough, Kat Montes

Regizor
Justin Simien

Scenarist
Katie Dippold

Genul filmului
Comedie, Dramă, Familie, Fantastic, Filme 2023

Data de lansare
28 iulie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
28 iulie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Haunted Mansion titlul original, Casa bântuită titlul în România

Este filmul Casa bântuită pe Netflix?

Din păcate filmul Casa bântuită încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Casa bântuită

O mamă singură și fiul ei se mută într-un conac din New Orleans, doar pentru a descoperi că acesta este bântuit. Pentru a combate spiritele, ei angajează un fost investigator paranormal, un preot, un psihic și un profesor de istorie la facultate.


Trailer subtitrat la filmul Casa bântuită (2023) Haunted Mansion


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie supranaturală Casa bântuită (2023) cu actorii Rosario Dawson, Winona Ryder, Jared Leto, Jamie Lee Curtis, Owen Wilson, Danny DeVito, Dan Levy, LaKeith Stanfield și Tiffany Haddish și regizat de Justin Simien.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii