Header Ads Widget

The Company You Keep (Serial dramă 2023) trailer și detalii

Serial dramă "The Company You Keep" 2023, cu actorii Milo Ventimiglia, Catherine Haena Kim și William Fichtner. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The Company You Keep".


Despre serialul The Company You Keep

"The Company You Keep este un serial de televiziune dramă american din 2023 bazat pe serialul de televiziune sud-coreean My Fellow Citizens! Serialul îi are creatori pe Julia Cohen și Phil Klemmer și pe actorii Milo Ventimiglia și Catherine Haena Kim în rolurile principale, alături de William Fichtner, Sarah Wayne Callies, Felisha Terrell, Polly Draper, James Saito, Freda Foh Shen, Tim Chiou, Shaylee Mansfield, Darren Lo și Bridget Regan.


Serialul dramă The Company You Keep este produs de companiile 20th Television, ABC Entertainment și Divide Pictures și a avut premiera în America la televiziunea ABC pe 19 februarie 2023.


Sinopsis la serialul The Company You Keep

O noapte de pasiune duce la dragoste între escrocul Charlie și ofițerul CIA sub acoperire Emma, care, fără să știe, se află pe un curs de coliziune profesional.





Actorii principali în distribuția serialului The Company You Keep

Milo Ventimiglia, Catherine Haena Kim, William Fichtner, Sarah Wayne Callies, Felisha Terrell, Polly Draper, James Saito, Freda Foh Shen, Tim Chiou, Shaylee Mansfield, Darren Lo, Bridget Regan, Meredith VanCuyk, Sachin Bhatt, Efka Kvaraciejus, Jaquita Ta'le, Veronica Burgess, Michael Bow, Cheryl Bricker, Dominic Pace, Raquel Bell, Andrew Gonzalez, Freddie Basnight, Bradan Toigo, Ken Heang, Michael Vargas

Regizori: Jon Huertas

Creatori: Julia Cohen, Phil Klemmer

Genul filmului serial: Dramă, Seriale 2023

Număr de episoade pe sezon: 7 episoade

Data de lansare serial: 19 februarie 2023 la televiziune ABC

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe ?

Cunoscut și ca: The Company You Keep titlul în România, The Company You Keep titlul original

Țara: America

Este serialul The Company You Keep pe HBO Max

Din păcate serialul The Company You Keep încă nu este disponibil online și subtitrat pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul The Company You Keep pe Netflix

Din păcate serialul The Company You Keep încă nu este disponibil online și subtitrat pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial The Company You Keep

Serialul îl urmărește pe escrocul Charlie și a ofițerului CIA sub acoperire Emma Hill. O noapte de pasiune aprinde dragostea între pereche, care se află pe un curs de coliziune profesional. În timp ce Charlie intensifică „afacerea de familie” ca să poată ieși definitiv, Emma se apropie de criminalul răzbunător care ține în mână datoriile familiei lui Charlie; forțându-l să țină seama de minciunile pe care le-au spus pentru a se putea salva pe ei înșiși și pe familiile lor de consecințe dezastruoase.



Trailerul filmului serial "The Company You Keep" 2023


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii