Header Ads Widget

Treisprezece vieţi (Film acțiune 2022) Thirteen Lives Trailer și detalii

Film acțiune și biografic și acțiune "Treisprezece vieţi" 2022 cu actorii Viggo Mortensen, Colin Farrell și Tom Bateman. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Thirteen Lives / 13 Lives".


Despre filmul Treisprezece vieţi

Treisprezece vieţi / Thirteen Lives este un film biografic de supraviețuire din 2022, bazat pe salvarea din peștera Tham Luang, regizat și produs de Ron Howard, după un scenariu scris de William Nicholson. Filmul îi are în distribuție pe Viggo Mortensen, Colin Farrell, Joel Edgerton și Tom Bateman. Filmul biografic de acțiune Treisprezece vieţi / Thirteen Lives a fost lansat în cinematografe selectate pe 29 iulie 2022 de către United Artists Releasing și a început difuzarea pe Amazon Prime Video pe 5 august 2022. Filmul a primit, în general, recenzii pozitive din partea criticilor.



Descrierea sinopsis a filmului Treisprezece vieţi / Thirteen Lives

Filmul Treisprezece vieţi / Thirteen Lives urmărește incredibila poveste adevărată a efortului global extraordinar de a salva o echipă de fotbal thailandeză care a rămas prinsă în peștera Tham Luang în timpul unei furtuni neașteptate. Confruntată cu șanse insurmontabile, o echipă formată din cei mai pricepuți și experimentați scafandri din lume -- capabili în mod unic să navigheze în labirintul de tuneluri înguste și inundate de peșteri -- se alătură forțelor thailandeze și a peste 10.000 de voluntari pentru a încerca o salvare chinuitoare a celor doisprezece băieți și a antrenorului lor. Cu mize incredibil de mari și întreaga lume urmărind, grupul se îmbarcă în cea mai dificilă scufundare de până acum, arătând nelimitarea spiritului uman în acest proces.

Regia
Ron Howard

Actori în distribuție
Viggo Mortensen, Colin Farrell, Joel Edgerton, Tom Bateman, Pattarakorn Tangsupakul, Sukollawat Kanarot, Teerapat Sajakul, Sahajak Boonthanakit, Vithaya Pansringarm, Teeradon Supapunpinyo, Nophand Boonyai, Paul Gleeson, Lewis Fitz-Gerald, Peter Knight, U Gambira, Josh Helman

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Biografic

Dată de lansare:
29 iulie 2022 în cinematografele americane, 5 august 2022 pe Amazon Prime Video

Cunoscut și ca
Thirteen Lives - titlul original, Treisprezece vieţi - titlul în România

Este filmul Treisprezece vieţi pe Amazon Prime Video

Da, filmul Treisprezece vieţi este pe platforma de streaming Amazon Prime Video și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 5 august 2022 aici pe Amazon Prime Video România.



Trailer la filmul Treisprezece vieţi / Thirteen Lives (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii