Header Ads Widget

There's Something Wrong with the Children (Film horror 2023) Trailer și Detalii

Film horror și mister "There's Something Wrong with the Children" 2023 cu actorii Alisha Wainwright, Zach Gilford și Amanda Crew. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "There's Something Wrong with the Children".


Despre filmul There's Something Wrong with the Children

There's Something Wrong with the Children este un film de groază american din 2023 regizat de Roxanne Benjamin și scris de T. J. Cimfel și David White. Filmul spune povestea unei familii care fac o excursie de weekend cu prietenii de multă vreme și cei doi copii ai lor, dar bănuiesc ceva supranatural atunci când copiii se comportă ciudat după ce au dispărut în pădure peste noapte. Filmul îi are în distribuție pe Alisha Wainwright, Zach Gilford, Amanda Crew și Carlos Santos. Jason Blum servește ca producător executiv prin bannerul său Blumhouse Television.


Filmul horror și mister There's Something Wrong with the Children a fost lansat digital în Statele Unite pe 17 ianuarie 2023, de Paramount Home Entertainment, și pe 17 martie 2023 în cinematografele americane, de MGM+.


Sinopsis la filmul There's Something Wrong with the Children

Margaret și Ben fac o excursie de weekend cu prietenii de lungă durată Ellie și Thomas și cei doi copii ai lor mici. În cele din urmă, Ben începe să suspecteze că se întâmplă ceva supranatural atunci când copiii se comportă ciudat după ce au dispărut în pădure peste noapte.





Distribuție Actori în filmul There's Something Wrong with the Children

Alisha Wainwright, Zach Gilford, Amanda Crew, Carlos Santos, Briella Guiza, David Mattle, Ramona Tyler

Regizor
Roxanne Benjamin

Scenarist
T.J. Cimfel, David White

Genul filmului
Horror, Mister, Filme 2023

Data de lansare
17 ianuarie 2023 pe internet, 17 martie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
There's Something Wrong with the Children titlul original, There's Something Wrong with the Children titlul în România

Este filmul There's Something Wrong with the Children pe Netflix?

Din păcate filmul There's Something Wrong with the Children încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului There's Something Wrong with the Children

Când Margaret (Alisha Wainwright) și Ben (Zach Gilford) fac o călătorie de weekend cu prietenii de multă vreme Ellie (Crew) și Thomas (Santos) și cei doi copii ai lor (Briella Guiza și David Mattle), Ben începe să suspecteze că se întâmplă ceva supranatural atunci când copiii se comportă ciudat după ce au dispărut în pădure peste noapte.


Trailer la filmul There's Something Wrong with the Children (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii