Header Ads Widget

The Weapon (Film acțiune thriller 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "The Weapon" 2023 cu actorii Tony Schiena, Sean Patrick Flanery și Cuba Gooding Jr. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Weapon".


Despre filmul The Weapon

The Weapon este un film american de acțiune și suspans regizat de Tony Schiena după un scenariu scris de Michael Caissie. Filmul îi are în distribuție pe actorii Tony Schiena, AnnaLynne McCord, Sean Patrick Flanery, Jack Kesy, Bruce Dern, Cuba Gooding Jr., Donald Cerrone, Mark Justice, James Chalke, Oleg Prudius, Shannon Ritch și James Wilkoszewski.


Filmul de acțiune și thriller The Weapon este produs de companiile Lionsgate Home Entertainment și Lionsgate și este programat să fie lansat în data de 17 februarie 2023 în cinematografele din Statele Unite.


Sinopsis la filmul The Weapon

Un soț și o soție se încrucișează cu o bandă de motocicliști și ravagiile erup





Distribuție Actori în filmul The Weapon

Tony Schiena, AnnaLynne McCord, Sean Patrick Flanery, Jack Kesy, Bruce Dern, Cuba Gooding Jr., Donald Cerrone, Mark Justice, James Chalke, Oleg Prudius, Shannon Ritch, James Wilkoszewski, Donta Tanner

Regizor
Tony Schiena

Scenarist
Michael Caissie

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
17 februarie 2023 în cinematografele din Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Weapon titlul original, The Weapon titlul în România

Este filmul The Weapon pe Netflix?

Din păcate filmul The Weapon încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Weapon

Dallas este o mașină de ucis aflat într-o furie misterioasă. Atacurile sale asupra bandelor de motocicliști și a laboratoarelor de metanfetamina îl înfurie pe șeful mafiei din Vegas care o ține ostatică pe iubita lui Dallas. Dar pentru cine lucrează Dallas? Nici măcar tortura nu-l va face să vorbească... și nu se va opri până nu se va face dreptate.


Trailer la filmul The Weapon (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii