Header Ads Widget

The Quest for Tom Sawyer's Gold (Film aventuri 2023) Trailer și Detalii

Film aventuri "The Quest for Tom Sawyer's Gold" 2023 cu actorii Joey Lauren Adams, Patrick Muldoon și Alex Hyde-White. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Quest for Tom Sawyer's Gold".


Despre filmul The Quest for Tom Sawyer's Gold

The Quest for Tom Sawyer's Gold este un film de aventuri american din 2023, regizat de Kirk Harris după un scenariu scris de Nick Pollack, Jerome Reygner-Kalfon și Sebastien Semon. În film, o profesoară de engleză, care detestă riscul, este forțată să-și înfrunte cele mai mari temeri atunci când câțiva dintre studenții ei se aventurează singuri în sălbăticia sudică în căutarea aurului de mult pierdut al lui Tom Sawyer. Filmul îi are în distribuție pe actorii Joey Lauren Adams, Patrick Muldoon, Alex Hyde-White, Deja Monique Cruz, Amanda Joy Erickson, Scott Bailey, Ava Torres, Dodge Prince, Thomas Rivas, Kobi Frumer și Cole Springer.


Filmul de aventuri The Quest for Tom Sawyer's Gold este produs de compania Ace Entertainment Films și este programat să fie lansat pe 28 martie 2023 în format digital și la cerere de către Lions Gate Films.


Sinopsis la filmul The Quest for Tom Sawyer's Gold

În spiritul National Treasure vine această aventură de familie cu Patrick Muldoon („Melrose Place”) și Joey Lauren Adams (Iubiri încurcate / Chasing Amy). Antony și cei doi prieteni ai săi cred că vasta comoară a lui Tom Sawyer este ascunsă în apropiere, așa că o caută folosind indicii din romanul clasic și o serie de hărți – iar când mama lui Antony, Agatha, se alătură căutării, ea se dovedește a fi o dură, ea însăși exploratoare inteligentă! Dar vechea rivală a Agatei (Muldoon) este și ea la vânătoare. Cine va fi primul care va lua aurul... și gloria?





Distribuție Actori în filmul The Quest for Tom Sawyer's Gold

Joey Lauren Adams, Patrick Muldoon, Alex Hyde-White, Deja Monique Cruz, Amanda Joy Erickson, Scott Bailey, Ava Torres, Dodge Prince, Thomas Rivas, Kobi Frumer, Cole Springer, Paul Carroll, Max Purget, Jon Bielich, David Greyson, Nick Swezey, Drew Pollock, Stephen A. Elkins, Bria Gibbons, Bryce Barfield, Michael Anthony Page, Bobby Ray Thompson III, Emily Jewell, Tack Sappington

Regizor
Kirk Harris

Scenarist
Nick Pollack, Jerome Reygner-Kalfon, Sebastien Semon

Genul filmului
Aventuri, Familie, Filme 2023

Data de lansare
28 martie 2023 în format digital și la cerere

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Quest for Tom Sawyer's Gold titlul original, The Quest for Tom Sawyer's Gold titlul în România

Este filmul The Quest for Tom Sawyer's Gold pe Netflix?

Din păcate filmul The Quest for Tom Sawyer's Gold încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Quest for Tom Sawyer's Gold

Agatha Armstrong și prietena ei de încredere, doamna Mac, au fost cândva cei mai îndrăzneți aventurieri din lume. Dar când a venit fiul ei, Ant, totul s-a schimbat, iar modul aventurier a trecut în rezervă și a devenit supra protectoare și îngrozită de tot ceea ce reprezintă un risc. Când Ant și cei trei prieteni ai săi descoperă că o scrisoare sugerează că aurul pe care Tom Sawyer și Huck Finn l-au găsit ar putea fi de fapt real, au pornit să-i urmărească indiciile, preluând mantaua de explorator pe care mama sa a abandonat-o de mult. Povestită prin ochii lui JJ Harper, strănepotul unuia dintre bărbații care au ajutat la ascunderea aurului, Aggy trebuie să depășească atât o rivală nefastă din trecutul ei, care intenționează să revendice ea însuși aurul, cât și pericolele din adâncul sudului pentru a-și salva fiul și studenții și, pe parcurs, își recâștigă pofta de aventură pierdută de mult. Bazat pe elemente din „Aventurile lui Tom Sawyer” de Mark Twain.


Trailer la filmul The Quest for Tom Sawyer's Gold (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii