Header Ads Widget

Swallow (Film dramă thriller 2019) Trailer și detalii

Film dramă și thriller "Swallow" 2019 cu actorii Haley Bennett, Austin Stowell și Elizabeth Marvel. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Swallow".


Despre filmul Swallow

Swallow este un film thriller psihologic din 2019 scris și regizat de Carlo Mirabella-Davis și cu actorii Haley Bennett, Austin Stowell, Elizabeth Marvel, David Rasche și Denis O'Hare în rolurile principale. Complotul urmărește o tânără care, înăbușită emoțional în căsnicie și viața domestică, dezvoltă un impuls de a consuma obiecte necomestibile.

Filmul dramă și thriller Swallow a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Tribeca pe 28 aprilie 2019. A fost lansat în Franța pe 15 ianuarie 2020, de UFO Distribution, și în Statele Unite pe 6 martie 2020, de IFC Films.



Descrierea sinopsis a filmului Swallow

Pe fundalul unei insuportabile oboseală domestică, fosta vânzătoare și casnică proaspăt căsătorită, Hunter, se luptă să întindă gratiile cuștii sale aurite, o vilă modernistă fastuoasă și imaculată din New York, deși pare să aibă totul. Dar, din ce în ce mai mult, pe măsură ce trista Hunter încearcă, fără succes, să îndeplinească așteptările familiei ei controlante, conformarea se transformă în supunere, supunerea se transformă în obsesie și o tulburare de alimentație compulsivă, începe să preia controlul. Acum, înghițirea obiectelor nenutritive și angajarea în sarcini din ce în ce mai imposibile devin periculoasele noi dependențe ale lui Hunter și nu se știe cât de departe va merge pentru a menține un fals și efemer sentiment de putere. Cine o poate salva pe Hunter de ea însăși?

Regia
Carlo Mirabella-Davis

Actori în distribuție
Haley Bennett, Austin Stowell, Elizabeth Marvel, Denis O'Hare, David Rasche, Luna Lauren Velez, Zabryna Guevara, Laith Nakli, Babak Tafti, Nicole Kang, Olivia Perez, Kristi Kirk, Alyssa Bresnahan, Maya Days, Elise Santora, Myra Lucretia Taylor, Kathleen Butler, McGregory Frederique, Jacqueline Almonte, Jacqueline Bell, Nicholas M. Garofolo, Jacobi Hall, Sophie Max

Genul filmului
Dramă, Thriller

Dată de lansare:
28 aprilie 2019

Cunoscut și ca
Swallow - titlul original, Swallow - titlul în România

Trailer la filmul Swallow (2019)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii