Header Ads Widget

Spre nord (Film thriller românesc 2022) To the North Trailer și Detalii

Film românesc dramă și thriller "Spre nord" 2022 cu actorii Soliman Cruz, Niko Becker și Bartholome Guingona. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "To the North".


Despre filmul Spre nord

Spre nord / To the North este un film thriller coporoducție între România, Grecia, Cehia, Franța și Bulgaria din 2022 regizat de Mihai Mincan după un scenariu scris chiar de el. În rolurile principale joacă actorii Soliman Cruz, Niko Becker, Bartholome Guingona, Alexandre Nguyen, Olivier Ho Hio Heen, Dimitar Vasilev, Noel Sto. Domingo, Olivier Chen și Baldo Gueye.


Filmul thriller Spre nord / To the North este produs de companiile De Film Production, Backgroundfilm Prague și Remora Films și a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Veneția în data de 4 septembrie 2022. În România filmul va fi lansat subtitrat în limba română pe 17 martie 2023 în cinematografe.


Sinopsis la filmul Spre nord

Pe o navă transatlantică, un marinar filipinez religios descoperă un pasager clandestin român pe nume Dumitru. Pentru că știe că va fi aruncat peste bord de echipaj, marinarul îl ascunde pe român.





Distribuție Actori în filmul Spre nord

Soliman Cruz, Niko Becker, Bartholome Guingona, Alexandre Nguyen, Olivier Ho Hio Heen, Dimitar Vasilev, Noel Sto. Domingo, Olivier Chen, Baldo Gueye, Mahamat Amine Benrachid

Regizor
Mihai Mincan

Scenarist
Mihai Mincan

Genul filmului
Dramă, Thriller, Filme românești, Filme românești 2022

Data de lansare
4 septembrie 2022 la Festivalul de Film de la Veneția

Premiera în România
17 martie 2023 subtitrat în limba română în cinematografele românești

Cunoscut și ca
To the North titlul original, Spre nord titlul în România

Este filmul Spre nord pe Netflix?

Din păcate filmul Spre nord încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Spre nord

Bazat pe o poveste adevărată. 1996, largul mării. În timpul schimbului său pe puntea unei nave transatlantice, Joel, un marinar filipinez religios, îl descoperă pe Dumitru, un clandestin român ascuns între niște containere. Dacă este văzut de ofițerii taiwanezi care conduc nava, Dumitru riscă să fie aruncat peste bord. Joel decide să-l ascundă, ca semn al recunoștinței sale față de Dumnezeu. În curând, începe un joc periculos de-a șoarecele și pisica. Când echipajul său, prietenii săi, chiar și Dumnezeu însuși încep să-i întoarcă spatele, Joel învață că trebuie să-și înfrunte singur destinul crud.



Trailer subtitrat la filmul românesc Spre nord (2022) To the North


Trailerul subtitrat în limba română la filmul thriller Spre nord (2022) cu actorii Soliman Cruz, Niko Becker, Bartholome Guingona, Alexandre Nguyen, Olivier Ho Hio Heen, Dimitar Vasilev, Noel Sto. Domingo și Olivier Chen și regizat de Mihai Mincan.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii