Header Ads Widget

Somebody I Used to Know (Film comedie romantică 2023) Trailer și Detalii

Film Amazon Prime de comedie și romantic "Somebody I Used to Know" 2023 cu actorii Alison Brie, Jay Ellis și Kiersey Clemons. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Somebody I Used to Know".


Despre filmul Somebody I Used to Know

Somebody I Used to Know (Cineva pe care îl cunoșteam) este un film american de comedie romantică din 2023, regizat de Dave Franco după un scenariu scris împreună cu Alison Brie. Filmul îi are în distribuție pe actorii Alison Brie, Jay Ellis, Kiersey Clemons, Danny Pudi, Olga Merediz, Haley Joel Osment, Julie Hagerty, Ayden Mayeri, Fabi Reyna, Marian Li, Ted Rooney, Rochelle Maria Muzquiz și Loudon McCleery.


Filmul de comedie și romantic Somebody I Used to Know a fost produs de companiile Amazon Studios, Black Bear Pictures și Temple Hill Entertainment și a fost lansat pe Amazon Prime Video pe 10 februarie 2023.


Sinopsis la filmul Somebody I Used to Know

Într-o călătorie în orașul ei natal, Ally, dependentă de muncă, își amintește cu fostul ei iubit Sean și începe să pună la îndoială totul despre persoana care a devenit. Lucrurile devin mai confuze doar când o întâlnește pe Cassidy, care îi amintește de persoana care a fost.





Distribuție Actori în filmul Somebody I Used to Know

Alison Brie, Jay Ellis, Kiersey Clemons, Danny Pudi, Olga Merediz, Haley Joel Osment, Julie Hagerty, Ayden Mayeri, Fabi Reyna, Marian Li, Ted Rooney, Rochelle Maria Muzquiz, Loudon McCleery, Phillip Ray Guevara, Hannah Barefoot, Amy Sedaris, Sam Richardson, Zoe Chao, Kelvin Yu, Evan Jonigkeit, Leigh Guyer, Rachel Pate, Jeb Berrier, T'ai Hartley, Erika Vetter, Nick Bryant, Jeanine Jackson

Regizor
Dave Franco

Scenarist
Dave Franco, Alison Brie

Genul filmului
Comedie, Romantic, Filme 2023

Data de lansare
10 februarie 2023 pe Amazon Prime Video

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Somebody I Used to Know titlul original, Somebody I Used to Know titlul în România

Este filmul Somebody I Used to Know pe Netflix?

Din păcate filmul Somebody I Used to Know încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Somebody I Used to Know

Ally (Alison Brie), producătoarea de televiziune dependentă de muncă, se confruntă cu un eșec profesional major, care o face să alerge în confortul orașului ei natal. Ea petrece o primă seară amintindu-și prima ei dragoste Sean (Jay Ellis) și începe să pună la îndoială totul despre persoana care a devenit. Lucrurile devin mai confuze doar când descoperă că Sean se căsătorește cu Cassidy (Kiersey Clemons) a cărei încredere și convingeri creative îi amintesc lui Ally de cine a fost ea cândva.


Trailer la filmul Somebody I Used to Know (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii