Header Ads Widget

Poker Face (Serial mister 2023) trailer și detalii

Serial dramă și mister online "Poker Face" 2023, cu actorii Natasha Lyonne, Benjamin Bratt și Elijah George. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Poker Face".


Despre serialul Poker Face

Poker Face este un serial american de televiziune creat de Rian Johnson pentru serviciul de streaming Peacock. Stilizat ca o serie de mistere despre crimă „cazul săptămânii”, o are în rol principal pe Natasha Lyonne în rolul lui Charlie Cale, un lucrător de cazinou pe fugă care se încurcă în câteva morți misterioase ale străinilor pe parcurs.


Peacock a anunțat serialul în martie 2021, cu Natasha Lyonne atașată și Rian Johnson ca regizor. Nora Zuckerman și Lilla Zuckerman au fost numite co-showrunners. Serialul Poker Face constă din 10 episoade și a debutat pe 26 ianuarie 2023, fiind apreciat de critici.


Sinopsis la serialul Poker Face

Charlie are o capacitate extraordinară de a determina când cineva minte. Ea pornește la drum cu Plymouth Barracuda și la fiecare oprire întâlnește o nouă distribuție de personaje și crime ciudate pe care nu poate abține să nu le investigheze și să le rezolve.





Actorii principali în distribuția serialului Poker Face

Natasha Lyonne, Benjamin Bratt, Elijah George, Robert Loftus, Simon Helberg, Brandon Micheal Hall, Pedro Hollywood, Teren Carter, Sprague Theobald, Elsa Kennedy, Tim Miller, Hong Chau, Adrien Brody, Joseph Gordon-Levitt, Chloe Sevigny, Judith Light, Ron Perlman, Ellen Barkin, Nick Nolte, Tim Blake Nelson, Lil Rel Howery, Danielle Macdonald, Dascha Polanco, Megan Suri, Nicholas Cirillo, Cherry Jones, Charles Melton, Tim Meadows, S. Epatha Merkerson, David Castañeda, Stephanie Hsu, Luis Guzmán, Colton Ryan, Clea DuVall, K Callan, Audrey Corsa, Shane Paul McGhie, Chuck Cooper, Leslie Silva, John Ratzenberger, Jameela Jamil, Noah Segan, Reed Birney, John Darnielle, Tim Russ, Larry Brown, Angel Desai, Rhea Perlman, Rowan Blanchard, Michael Reagan, Niall Cunningham, Marcus Brandon, Jasmine Aiyana Garvin, Kerry Frances, Jack Alcott, G.K. Umeh, Chris McKinney, Dylan Frederick

Regizori: Rian Johnson, Iain B. MacDonald, Janicza Bravo

Creatori: Rian Johnson

Genul filmului serial: Crime, Dramă, Mister, Seriale 2023

Număr de episoade pe sezon: 10 episoade

Data de lansare serial: 26 ianuarie 2023 pe Peacock

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: Poker Face titlul în România, Poker Face titlul original

Țara: America

Este serialul Poker Face pe HBO Max

Din păcate serialul Poker Face încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul Poker Face pe Netflix

Din păcate serialul Poker Face încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Poker Face

Serialul se concentrează în jurul lui Charlie Cale, o lucrătoare a unui cazinou cu o abilitate înnăscută de a detecta minciunile, care călătorește prin Statele Unite, fugind de șeful cazinoului după o moarte suspectă. Pe parcurs, ea întâlnește personaje pline de culoare și rezolvă omucideri într-o varietate de situații.



Trailerul filmului serial "Poker Face" 2023


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii