Header Ads Widget

Paint (Film comedie 2023) Trailer și Detalii

Film comedie "Paint" 2023 cu actorii Owen Wilson, Michaela Watkins și Wendi McLendon-Covey. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Paint".


Despre filmul Paint

Paint este un film de comedie independent american regizat de Brit McAdams după un scenariu scris chiar de el. În film, Owen Wilson joacă rolul unui pictor care are propria sa emisiune la o televiziune locală, dar care este în pericol de a pierde slujba din cauza unui nou pictor angajat. Filmul îi mai are în distribuție pe actorii Michaela Watkins, Wendi McLendon-Covey, Ciara Renée, Stephen Root, Denny Dillon, Lusia Strus, Lucy Freyer, Evander Duck Jr., Will Blagrove, Ryan Czerwonko și Lynda Suarez.


Filmul de comedie Paint este produs de companiile Silver Lining Entertainment, Blue Creek Productions și Balcony 9 Productions și este programat să fie lansat pe 7 aprilie 2023 în cinematografele americane.


Sinopsis la filmul Paint

În filmul PAINT, Owen Wilson îl înfățișează pe Carl Nargle, pictorul numărul 1 al televiziunii publice din Vermont, care este convins că are totul: o permanentă semnătură, o dubiță personalizată și fani care se uită mereu la emisiune... până când un artist mai tânăr și mai bun îi fură tot ceea ce Carl (și toată lumea) iubește.




Distribuție Actori în filmul Paint

Owen Wilson, Michaela Watkins, Wendi McLendon-Covey, Ciara Renée, Stephen Root, Denny Dillon, Lusia Strus, Lucy Freyer, Evander Duck Jr., Will Blagrove, Ryan Czerwonko, Lynda Suarez, Michael Pemberton, Chris Gaunt, Rob Figueroa, Elizabeth Loyacano, Crystal Tweed, Aidan T.K. Baker, Alyssa Talbot, Joel Leffert, Katie Lynn Johnson, Vin Craig, Sonia Darmei Lopes, Dina Washington, Elisabeth Henry, Phoenix Ra, Noa Graham, DJ Nino Carta, Elizabeth O'Connor

Regizor
Brit McAdams

Scenarist
Brit McAdams

Genul filmului
Comedie, Filme 2023

Data de lansare
7 aprilie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Paint titlul original, Paint titlul în România

Este filmul Paint pe Netflix?

Din păcate filmul Paint încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Paint

Carl Nargle, o comoară locală cu o voce liniștitoare aproape în șoaptă, găzduiește de zeci de ani propriul său spectacol de pictură la televiziunea publică din Vermont. Arta sa captivează a atras atenția multor femei de-a lungul anilor, în special a celor care lucrează la postul de televiziune. Dar Carl este intrat în rutină, iar postul nu are ratinguri. Când un nou pictor este angajat pentru a revitaliza canalul, temerile lui Carl cu privire la talentele sale de pictor sunt aduse în prim-plan.


Trailer la filmul Paint (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii