Header Ads Widget

Nightmare at Precinct 84 (Film horror 2023) Trailer și Detalii

Film horror "Nightmare at Precinct 84" 2023 cu actorii Meredith Thomas, Jill Awbrey și Gigi Gustin. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Nightmare at Precinct 84".


Despre filmul Nightmare at Precinct 84

Nightmare at Precinct 84 este un film de groază și suspans american din 2023, regizat de Samuel Gonzalez Jr care a scris scenariul după o poveste de Gigi Gustin. Filmul îi are în distribuție pe actorii Meredith Thomas, Jill Awbrey, Gigi Gustin și Bill Moseley.


Filmul horror Nightmare at Precinct 84 este produs de compania Dark Cuts Entertainment și va fi lansat în 2023 în cinematografele americane.


Sinopsis la filmul Nightmare at Precinct 84

Într-o noapte furtunoasă în Ajunul Crăciunului, o femeie șerif dintr-un orașel mic, care este în secret și o criminală în serie, primește vizita neașteptată unei femei misterioase care spune 4 povești ciudate.





Distribuție Actori în filmul Nightmare at Precinct 84

Meredith Thomas, Jill Awbrey, Gigi Gustin, Bill Moseley

Regizor
Samuel Gonzalez Jr.

Scenarist
Samuel Gonzalez Jr.

Genul filmului
Horror, Filme 2023

Data de lansare
6 ianuarie 2023 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Nightmare at Precinct 84 titlul original, Nightmare at Precinct 84 titlul în România

Este filmul Nightmare at Precinct 84 pe Netflix?

Din păcate filmul Nightmare at Precinct 84 încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Nightmare at Precinct 84

Amplasat într-o noapte furtunoasă în Ajunul Crăciunului, o femeie șerif dintr-un oraș mic, care este în secret un criminal în serie, primește vizita unei femei misterioase care spune 4 povești bizare: prima este despre un băiețel care are o întâlnire teribilă cu un camion de înghețată. A doua este despre o tânără care se angajează ca operator de sex telefonic pentru a-i trece timpul, dar un anume apelant are alte intenții. A treia este despre două femei care descoperă realitatea ciudată din spatele unui orășel în care sunt prinse, iar a patrulea este despre un bărbat care face o promisiune cu repercusiuni bântuitoare.


Trailer la filmul Nightmare at Precinct 84 (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii