Header Ads Widget

Moving On (Film comedie 2022) Trailer și detalii

Film comedie "Moving On" 2022 cu actorii Jane Fonda, Lily Tomlin și Malcolm McDowell. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Moving On".


Despre filmul de comedie Moving On

Moving On este un film de comedie american din 2022, scris și regizat de Paul Weitz. Filmul îi are în distribuție pe actorii Jane Fonda, Lily Tomlin, Malcolm McDowell, Richard Roundtree și Catherine Dent.

Filmul Moving On a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2022 pe 13 septembrie 2022. În decembrie 2022, a fost anunțat că Roadside Attractions a achiziționat drepturile nord-americane ale filmului și că va fi lansat pe 17 martie 2023 în cinematografele americane.



Descrierea sinopsis a filmului Moving On

Jane Fonda și Lily Tomlin joacă rolul unor prietene înstrăinate care se reunesc pentru a căuta răzbunare pe văduvul iritant (Malcolm McDowell) al celei mai bune prietenă l lor recent decedată. Pe parcurs, personajul lui Jane Fonda se reîntâlnește cu marea ei iubire (Richard Roundtree), în timp ce fiecare femeie învață să facă pace cu trecutul și între ele.

Regia
Paul Weitz

Actori în distribuție
Jane Fonda, Lily Tomlin, Malcolm McDowell, Catherine Dent, Sarah Burns, Richard Roundtree, Eddie Martinez, Nancy De Mayo, Carol Herman, Marcel Nahapetian, Jeremiah King, Mo Zelof, Jake Peck, Cosette Abinante, Riona O'Donnell, Sawyer Holt, Agapito Leal, Dan Aho, Isai Devine, David Philip Reed, Dee Baldus, Brandon Foxworth

Genul filmului
Comedie

Dată de lansare:
13 septembrie 2022

Cunoscut și ca
Moving On - titlul original, Moving On - titlul în România

Trailer la filmul Moving On (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii