Header Ads Widget

Little Dixie (Film acțiune 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune, crime și thriller "Little Dixie" 2023 cu actorii Annabeth Gish, Frank Grillo și Eric Dane. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Little Dixie".


Despre filmul Little Dixie

Little Dixie este un film de acțiune și suspans american din 2023, regizat de John Swab după un scenariu scris chiar de el. Filmul spune povestea lui Doc, care facilitează un armistițiu fragil între guvernator și cartel, schimbând clemența procurorilor pentru finanțare. Fără armistițiu, Doc este lăsat să se descurce singur și să protejeze singurul lucru nepătat din viața lui: fiica lui, Little Dixie. Filmul îi are în distribuție pe actorii Annabeth Gish, Frank Grillo, Eric Dane, Mercedes Mason, Maurice Compte, Peter Greene, Thomas Dekker, Beau Knapp și Sufe Bradshaw.


Filmul de acțiune și thriller Little Dixie este produs de companiile Roxwell Films și Three Point Capital și a fost lansat pe 28 ianuarie 2023 în premieră mondială la Festivalul Internațional de Film Rotterdam, urmând ca pe 3 februarie 2023 să fie lansat în cinematografele americane de către Paramount Pictures.


Sinopsis la filmul Little Dixie

Când o înțelegere merge prost între un guvernator corupt și un baron nemilos al drogurilor, fostul agent al forțelor speciale (Grillo) este prins la mijloc. Acum, cu familia în pericol, Doc trebuie să doboare cartelul mexican al drogurilor și să facă tot ce este necesar pentru a-și proteja singurul lucru bun din viața lui - fiica sa tânără, „Little Dixie”.





Distribuție Actori în filmul Little Dixie

Annabeth Gish, Frank Grillo, Eric Dane, Mercedes Mason, Maurice Compte, Peter Greene, Thomas Dekker, Beau Knapp, Sufe Bradshaw, Luis Da Silva Jr., George Carroll, Sofia Bryant, Ben Hall, Billy Blair, LaTeace Towns-Cuellar, Danny Boy O'Connor, Mark Ward, Dash Melrose, Mykle McCoslin, S.B. Weathersby, Alberto Zeni, Bruce Roach, Brett Swab, Sierra Herd, Dan Matteucci, Nick W. Nicholson, Michael Sloan, Michael Wittig

Regizor
John Swab

Scenarist
John Swab

Genul filmului
Acțiune, Crime, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
28 ianuarie 2023 la Festivalul Internațional de Film Rotterdam, 3 februarie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Little Dixie titlul original, Little Dixie titlul în România

Este filmul Little Dixie pe Netflix?

Din păcate filmul Little Dixie încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Little Dixie

Fostul agent al Forțelor Speciale, Doc Alexander, i se cere să încheie un armistițiu cu cartelul mexican al drogurilor în secret. Când guvernatorul Richard Jeffs din Oklahoma sărbătorește la televizor execuția unui membru de rang înalt al cartelului, șeful său de cabinet și Doc îl informează despre pacea pe care tocmai a încheiat-o. Dar este prea târziu, deoarece Cuco, omul de securitate al cartelului, și-a pus ochii răzbunători pe fiica lui Doc, Dixie.


Trailer la filmul Little Dixie (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii