Header Ads Widget

Life Upside Down (Film comedie 2023) Trailer și Detalii

Film comedie "Life Upside Down" 2023 cu actorii Bob Odenkirk, Radha Mitchell și Danny Huston. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Life Upside Down".


Despre filmul Life Upside Down

Life Upside Down este un film american de comedie din 2023 regizat de Cecilia Miniucchi după un scenariu scris chiar de el. În film, trei cupluri care se cunosc sunt blocate acasă la începutul carantinei. Jonathan, Clarissa și Paul își vor vedea viața răsturnată, forțați să privească unul la altul și, în cele din urmă, la ei înșiși. În rolurile principale joacă actorii Bob Odenkirk, Radha Mitchell, Danny Huston, Rosie Fellner, Cyrus Pahlavi, Terence Bernie Hines, Jeanie Lim, Sonia Iris Lozada, Carl Alacchi și Crispian Belfrage.


Filmul de comedie Life Upside Down este produs de compania Euphoria Productions și a fost lansat în cinematografele americane și pe internet în data de 27 ianuarie 2023.


Sinopsis la filmul Life Upside Down

Un dealer de artă (Bob Odenkirk) traversează o criză personală și profesională în această dramă romantică a regizoarei apreciate Cecilia Miniucchi.





Distribuție Actori în filmul Life Upside Down

Bob Odenkirk, Radha Mitchell, Danny Huston, Rosie Fellner, Cyrus Pahlavi, Terence Bernie Hines, Jeanie Lim, Sonia Iris Lozada, Carl Alacchi, Crispian Belfrage, Rhian Rees, Roberta Bassin, Jason Rose, Arden Lassalle

Regizor
Cecilia Miniucchi

Scenarist
Cecilia Miniucchi

Genul filmului
Comedie, Filme 2023

Data de lansare
27 ianuarie 2023 în cinematografele americane și pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Life Upside Down titlul original, Life Upside Down titlul în România

Este filmul Life Upside Down pe Netflix?

Din păcate filmul Life Upside Down încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Life Upside Down

Trei cupluri de prieteni sunt nevoite să rămână fiecare în propria casă, din cauza carantinei neașteptate din Los Angeles. Jonathan are o galerie de artă și locuiește cu soția sa Sue, dar are o amantă, Clarissa, pe care nu o poate vedea. În schimb, ea locuiește singură, alături de chiriașul ei iranian Darius și cu puținii oameni pe care îi aude la telefon, inclusiv fostul ei profesor și prieten drag Paul care este căsătorit cu Rita, o femeie mult mai tânără și foarte diferită de el. Izolarea forțată îi va determina pe toți să-și reevalueze relațiile cu oamenii cu care trăiesc, cu cei cu care și-ar dori să fie și în final cu ei înșiși.


Trailer la filmul Life Upside Down (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii