Header Ads Widget

Libertate (Film românesc dramă 2023) Trailer și detalii

Film românesc dramă "Libertate" 2023 cu actorii: Andi Vasluianu, Alexandru Papadopol și Mirela Oprisor. Trailer, Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "Libertate / Sibiu '89".


Despre filmul românesc Libertate

Libertate (cunoscut și ca Sibiu '89)este un film românesc dramă din 2023 regizat de Tudor Giurgiu după un scenariu scris împreună cu Cecilia Ștefănescu și Nap Toader, și filmat la Brăila, Sibiu și București în perioada 1 februarie - 15 martie 2022. Filmul îi are în distribuție pe actorii români Andi Vasluianu, Alexandru Papadopol, Mirela Oprișor, Marius Manole, Ștefan Iancu, Iulian Postelnicu, Cătălin Herlo, Ionuț Caras, Alexandru-Victor Nemțeanu și Alex Calangiu.


Filmul românesc dramă "Libertate" este produs de companiile Libra Film (România) și Mythberg Films (Ungaria), susținut de Centrul Național al Cinematografiei și Institutul Național de Film din Ungaria și va fi lansat în România în data de 17 februarie 2023 în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Libertate

Sibiu, decembrie 1989. În haosul și panica generate de protestele mulțimii împotriva autorităților, o unitate de miliție devine ținta unui asalt violent care degenerează într-o confruntare sângeroasă între soldați, milițieni, securiști și civili. Încercând să scape de asediu, căpitanul de miliție Viorel e capturat și acuzat că e terorist.





Distribuție Actori în filmul Libertate

Andi Vasluianu, Alexandru Papadopol, Mirela Oprisor, Marius Manole, Stefan Iancu, Iulian Postelnicu, Catalin Herlo, Ionut Caras, Alexandru-Victor Nemteanu, Alex Calangiu

Regizor: Tudor Giurgiu

Scenariu: Cecilia Ștefănescu, Tudor Giurgiu, Nap Toader

Genul filmului: Dramă, Filme românești, Filme românești 2023

Cunoscut internațional ca:

Cunoscut și ca: Sibiu '89

Premiera internațională:

Premiera în România: 17 Martie 2023 în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online filmul:

Este filmul românesc Libertate pe Netflix

Din păcate filmul românesc Libertate încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film românesc Libertate

Bazat pe evenimente reale de la Revoluție care au răsturnat regimul comunist, filmul Libertat (Sibiu '89) reconstituie o poveste mai puțin cunoscută despre acele zile haotice de tulburări civile violente care au dus la o confruntare sângeroasă între forțele Armatei și instrumentele de represiune ale lui Ceaușescu, Miliția și Securitatea (poliția secretă). În vânătoarea înnebunitoare a așa-numiților „terorişti” responsabili de crime, apare panică și confuzie. Nimeni nu trebuie să aibă încredere, toată lumea ar putea fi un dușman, oamenii obișnuiți se transformă în torționari, dar, în cele din urmă, cine au fost adevărații teroriști?



Trailer online la filmul românesc Libertate 2023



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii