Header Ads Widget

Lia - Soția soțului meu (Serial românesc dramă Antena 1 2023) trailer și detalii

Serial românesc dramă online "Lia - Soția soțului meu" 2023, cu actorii Ana Bodea, Ștefan Floroaica și Ioana Blaj. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Lia - Soția soțului meu".


Despre serialul românesc Lia - Soția soțului meu

"Lia - Soția soțului meu" este un serial dramă românesc din 2023 creat Ruxandra Ion pentru postul de televiziune românesc Antena 1 și este o adaptare liberă după drama turcească Asla Vazgeçmem - Never let go, adaptarea fiind semnată de Radu Grigore, Bianca Mina şi Ruxandra Ion. În distribuția serialului joacă actorii români Ana Bodea, Ștefan Floroaica, Ioana Blaj, Constantin Cotimanis, Carmen Ionescu, Alexandru Repan, Dorina Lazar, Cristina Deleanu, Ioana Flora, Dana Dogaru, Alexandru Bindea și Ilinca Goia.


Serialul românesc dramă "Lia - Soția soțului meu" este produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production și a avut premiera în data de 12 ianuarie 2023 la postul de televiziune Antena 1. Serialul poate fi vizionat în fiecare seară de joi de la ora 20:30 pe postul amintit și online pe Antena Play.


Sinopsis la serialul Lia - Soția soțului meu

Serialul românesc "Lia - Soția soțului meu" aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole.




Sursa foto: Antena1.ro


Actorii principali în distribuția serialului Lia - Soția soțului meu

Ana Bodea - Lia Călin
Ștefan Floroaica - Petru Vornicu
Ioana Blaj - Alice Vornicu
Constantin Cotimanis - Marcel
Carmen Ionescu - Maria
Alexandru Repan - Emil Vornicu
Dorina Lazăr - Nuța Vornicu
Cristina Deleanu - Tasia
Ioana Flora - Betty
Dana Dogaru - Silvia
Alexandru Bindea - Traian Vornicu
Ilinca Goia - Nina Vornicu
Tina Duceac - Ema
Andrei Voicu - Robi
Doinița Oancea - Gabi
Alexandru Ion - Pavel
Oana Zara - Dana Pescaru
Valeriu Ilișie - Sorin Pescaru
Bogdan Talașman - Tică
Elena Mogîldea - Toni
Roxana Văduva - Moni
Mihai Mitițescu - Rică
Horațiu Mălăele - Petrică
Kira Hagi - Mira Bădescu
Vlad Gherman - Andi Bădescu

Regizori: Craig Rosenberg

Creatori: Craig Rosenberg

Genul filmului serial: Dramă, Seriale 2023

Număr de episoade pe sezon: ? episoade

Data de lansare serial: 12 ianuarie 2023

Lansare serial în România: 12 ianuarie 2023 pe Antena 1 și online pe Antena Play

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe Antena Play

Cunoscut și ca: Lia - Soția soțului meu titlul în România, Lia - Soția soțului meu titlul original

Țara: România

Este serialul românesc Lia - Soția soțului meu pe HBO Max

Din păcate serialul românesc Lia - Soția soțului meu încă nu este disponibil online și subtitrat pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul Lia - Soția soțului meu pe Netflix

Din păcate serialul românesc Lia - Soția soțului meu încă nu este disponibil online și subtitrat pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial românesc Lia - Soția soțului meu

Când a coborât din autobuz la stația greșită, șoferul i-a adresat cuvinte urâte. În cele din urmă, Lia a fost atacată de doi indivizi, pentru a se salva, a reușit să fugă în pădure. A fost salvată de Petru Vornicu, dar ea nu a avut pic de încredere în el, crezând că acesta doar aplică niște tactici pentru a fi urcată mai ușor într-o mașină străină. Filmul urmărește călătoria emoționantă a Lianei, în care ea învață să își depășească temerile și să găsească încredere în oameni, în ciuda pierderii tragice a părinților ei.



Trailerul filmului serial românesc "Lia - Soția soțului meu" 2023




Ana Bodea, Stefan Floroaica, Ioana Blaj, Constantin Cotimanis, Carmen Ionescu, Alexandru Repan, Dorina Lazar, Cristina Deleanu, Ioana Flora, Dana Dogaru, Alexandru Bindea, Ilinca Goia, Tina Duceac, Andrei Voicu, Doinita Oancea, Alexandru Ion, Oana Zara, Valeriu Ilisie, Bogdan Talasman, Elena Mogildea, Roxana Vaduva, Mihai Mititescu, Horatiu Malaele, Kira Hagi, Vlad Gherman

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii