Header Ads Widget

Cavalerii zodiacului (Film acțiune sf 2023) Knights of the Zodiac Trailer și Detalii

Film acțiune și aventuri sf "Cavalerii zodiacului" 2023 cu actorii Mackenyu, Sean Bean și Mark Dacascos. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Knights of the Zodiac".


Despre filmul Cavalerii zodiacului

Cavalerii zodiacului / Knights of the Zodiac cunoscut și ca Saint Seya este un film de acțiune și aventuri ștințifico-fantastic din 2023 regizat de Tomasz Baginski după un scenariu scris de Josh Campbell, Matt Stuecken și Kiel Murray și bazat pe povești și personaje originale din manga „Saint Seiya" de Masami Kurumada. Filmul este o coproducție japoneză, americană și ungară și îi are în distribuție pe actorii Mackenyu, Sean Bean, Madison Iseman, Famke Janssen, Mark Dacascos, Nick Stahl, Diego Tinoco și David Torok.


Filmul de acțiune sf Cavalerii zodiacului / Knights of the Zodiac este produs de companiile Convergence Entertainment, Sola Entertainment și Sony Pictures Entertainment și este programat să fie lansat în cinematografele japoneze în data de 28 aprilie 2023.


Sinopsis la filmul Cavalerii zodiacului

Când o zeiță a războiului se reîncarnează în trupul unei fete tinere, orfanul de pe străzi Seiya descoperă că este destinat să o protejeze și să salveze lumea. Dar numai dacă își poate înfrunta propriul trecut și poate deveni Cavaler al Zodiacului.





Distribuție Actori în filmul Cavalerii zodiacului

Mackenyu, Sean Bean, Madison Iseman, Famke Janssen, Mark Dacascos, Nick Stahl, Diego Tinoco, David Torok

Regizor
Tomasz Baginski

Scenarist
Josh Campbell, Matt Stuecken, Kiel Murray

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, SF, Filme 2023

Data de lansare
28 aprilie 2023 în cinematografele japoneze

Premiera în România
28 aprilie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Knights of the Zodiac titlul original, Cavalerii zodiacului titlul în România

Este filmul Cavalerii zodiacului pe Netflix?

Din păcate filmul Cavalerii zodiacului / Knights of the Zodiac încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Cavalerii zodiacului

Când un orfan de pe stradă încăpăţânat, Seiya (Mackenyu), în căutarea surorii sale răpite, atinge fără să vrea puteri ascunse, el descoperă că ar putea fi singura persoană în viaţă care poate proteja o zeiţă reîncarnată, trimisă să vegheze asupra umanităţii. Poate el să-și lase trecutul în spate și să-și îmbrățișeze destinul de a deveni Cavaler al Zodiacului? Cu Mackenyu în rolul Seiya, Madison Iseman în rolul Sienna, Sean Bean în rolul Alman Kido, Famke Janssen în rolul Guraad, Diego Tinoco în rolul Nero, Mark Dacascos în rolul Mylock si Nick Stahl în rolul Cassius.


Trailer la filmul Knights of the Zodiac (2023) Cavalerii zodiacului


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune sf Cavalerii zodiacului (2023) cu actorii Mackenyu, Sean Bean, Madison Iseman, Famke Janssen, Mark Dacascos, Nick Stahl, Diego Tinoco și David Torok și regizat de Tomasz Baginski.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii