Header Ads Widget

Heart of a Champion (Film dramă 2023) Trailer și Detalii

Film dramă "Heart of a Champion" 2023 cu actorii Casper Van Dien, YaYa Gosselin și Edward Furlong. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Heart of a Champion".


Despre filmul Heart of a Champion

Heart of a Champion este un film dramă american din 2023, regizat de Brad Keller după un scenariu scris de Lisa Chapman. Filmul îi are în distribuție pe actorii Casper Van Dien, YaYa Gosselin, Edward Furlong, Major Dodge Jr., Carson Cunningham, Morgan Harrington, Robert Keith, Jojo Marie, Owen Osborne, Yanis Kalnins, Tim Parrish și Marshall Tyler.


Filmul dramă Heart of a Champion este produs de compania Charlie's Horse și va fi lansat pe 17 februarie 2023 limitat în cinematografele americane, urmând ca pe 21 februarie 2023 să fie lansat și pe internet.


Sinopsis la filmul Heart of a Champion

Când o fată găsește un cal pierdut, ea intră într-o competiție de curse cu butoaie și devine campioană.





Distribuție Actori în filmul Heart of a Champion

Casper Van Dien, YaYa Gosselin, Edward Furlong, Major Dodge Jr., Carson Cunningham, Morgan Harrington, Robert Keith, Jojo Marie, Owen Osborne, Yanis Kalnins, Tim Parrish, Marshall Tyler, Lauren Look, Brian Duong, Davon Steen, Judi Stiner Gray, Don Kruizinga, Gabriella Caponi, Miguel Andrews, Sadie Miller, Katie M King

Regizor
Brad Keller

Scenarist
Lisa Chapman

Genul filmului
Dramă, Familie, Filme 2023

Data de lansare
17 februarie 2023 limitat în cinematografele americane, 21 februarie 2023 pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Heart of a Champion titlul original, Heart of a Champion titlul în România

Este filmul Heart of a Champion pe Netflix?

Din păcate filmul Heart of a Champion încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Heart of a Champion

Heart of a Champion este un film de familie plin de căldură cu Casper Van Dien, Edward Furlong și YaYa Gosselin. O tânără de 14 ani care se confruntă cu divorțul părinților ei, o nouă școală și durerile tipice de creștere ale adolescenților își găsește un scop și mândrie într-un cal pierdut pe care îl îngrijește și se antrenează pentru o competiție la nivel de stat.


Trailer la filmul Heart of a Champion (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii