Header Ads Widget

Haita de acțiune (Film românesc comedie 2023) Trailer și detalii

Film românesc comedie "Haita de acțiune" 2023 cu actorii: Antonia, Matei Dima și Anca Dumitra. Trailer, Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "Haita de acțiune".


Despre filmul românesc Haita de acțiune

Haita de acțiune este un film românesc de comedie din 2023 regizat de Vali Dobrogeanu după un scenariu scris tot de el. În film, actorul român Matei Dima joacă un polițist de etnie rromă care tocmai se află în prima zi a lui la secția de poliție. Filmul îi mai are în distribuție pe actorii români Matei Dima, Antonia, Anca Dumitra, Elena Chiriac, Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Alex Delea și Iancu Sterp.


Filmul românesc de comedie "Haita de acțiune" este produs de Matei Dima și Alexandra Hash și va fi lansat în România în premieră în data de 24 Martie 2023 în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Haita de acțiune

Polițistul începător de etnie rromă Aurel, vrea și fie corect în viața particulară și cea de polițist, dar este recrutat în operațiunea "Haita de acțiune" de către colugul său și astfel, cariera lui este pusă în pericol înainte să înceapă.





Distribuție Actori în filmul Haita de acțiune

Antonia, Matei Dima, Anca Dumitra, Elena Chiriac, Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Alex Delea, Iancu Sterp

Regizor: Vali Dobrogeanu

Scenariu: Vali Dobrogeanu

Genul filmului: Comedie, Filme românești, Filme românești 2023

Cunoscut internațional ca: The Action Pack

Cunoscut și ca:

Premiera internațională:

Premiera în România: 24 Martie 2023 în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online filmul:

Este filmul românesc Haita de acțiune pe Netflix

Din păcate filmul românesc Haita de acțiune încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film românesc Haita de acțiune

O satiră polițistă văzută prin ochii lui Aurel, un polițist de etnie rromă aflat în prima zi la secție. El își dorește să fie un polițist corect și un cetățean model, dar cariera îi este pusă în pericol înainte să înceapă, din cauza partenerului său, Denzel, care îl recrutează în operațiunea lui NU PREA secretă : HAITA DE ACȚIUNE



Trailer online la filmul românesc Haita de acțiune 2023



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii