Header Ads Widget

Gen V (Serial acțiune Amazon Prime 2023) trailer și detalii

Serial acțiune și comedie online "Gen V" 2023, cu actorii Jaz Sinclair, Lizze Broadway și Chance Perdomo. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Gen V".


Despre serialul Gen V

Gen V (cunoscut și sub numele de The Boys: Gen V / Băieții: Gen V) este un serial de televiziune cu super eroi american, dezvoltat de Michele Fazekas și Tara Butters, servind ca un spin-off al filmului Băieții / The Boys de Eric Kripke, și bazat pe povestea din benzile desenate „We Gotta Go Now” de Garth Ennis și Darick Robertson. În distribuție joacă actorii az Sinclair, Lizze Broadway, Chance Perdomo, Maddie Phillips, London Thor, Asa Germann, Derek Luh, Patrick Schwarzenegger, Colby Minifie, Clancy Brown, Jason Ritter și Jessie T. Usher.


Serialul de acțiune, aventuri și comedie Gen V, este plasat concomitent cu cel de-al patrulea sezon din serialul Băieții / The Boys și este de așteptat să aibă premiera online și subtitrat în România pe Amazon Prime Video în 2023.


Sinopsis la serialul Gen V

Tinerii Supe adulți sunt testați în provocările de luptă regală la Godolkin University School of Crimefighting, condusă de Vought International.





Actorii principali în distribuția serialului Gen V

Jaz Sinclair, Lizze Broadway, Chance Perdomo, Maddie Phillips, London Thor, Asa Germann, Derek Luh, Patrick Schwarzenegger, Colby Minifie, Clancy Brown, Jason Ritter, Jessie T. Usher, Shelley Conn, Sean Patrick Thomas, P.J. Byrne, Alexander Calvert, Alexandra Castillo, Marco Pigossi, Elana Dunkelman, Siddharth, Jason Reilly, George Alevizos

Regizori: Craig Rosenberg

Creatori: Craig Rosenberg

Genul filmului serial: Acțiune, Aventuri, Comedie, Seriale 2023

Număr de episoade pe sezon: ? episoade

Data de lansare serial: 2023 pe Amazon Prime Video

Lansare serial în România: 2023 online și subtitrat pe Amazon Prime Video România

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe Amazon Prime

Cunoscut și ca: Gen V titlul în România, Gen V titlul original, The Boys: Gen V / Băieții: Gen V - titluri alternative

Țara: America

Este serialul Gen V pe Amazon Prime

Din păcate serialul Gen V încă nu este disponibil pe Amazon Prime. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla când serialul va intra pe Amazon Prime Video România.


Este serialul Gen V pe Netflix

Din păcate serialul Gen V încă nu este disponibil online și subtitrat pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Gen V

Amplasat la singurul colegiu din America exclusiv pentru tineri supereroi adulți (condus de Vought International), Gen V explorează viețile supilor hormonali și competitivi în timp ce își pun la încercare limitele fizice, sexuale și morale.



Trailerul filmului serial "Gen V" 2023


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii