Header Ads Widget

Fericirea începe azi (Film dramă romantică 2023) Beautiful Disaster Trailer și Detalii

Film dramă romantică "Fericirea începe azi" 2023 cu actorii Virginia Gardner, Dylan Sprouse și Brian Austin Green. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Beautiful Disaster".


Despre filmul Fericirea începe azi

Fericirea începe azi / Beautiful Disaster este un film dramă romantică american din 2023 regizat de Roger Kumble care a adaptat scenariul după cartea cu același nume al sriitoarei Jamie McGuire. În film, studenta Abby, încearcă să se distanțeze de trecutul ei întunecat, rezistând în același timp atracției pentru băiatul rău, Travis. Filmul îi are în distribuție pe actorii Virginia Gardner și Dylan Sprouse în rolurile lui Abby și Travis, alături de Autumn Reeser, Brian Austin Green, Rob Estes, Austin North, Libe Barer, Samuel Larsen, Manal El-Feitury, Dessy Slavova, Akshay Kumar și Jack Hesketh în alte roluri.


Filmul dramă și romantic Fericirea începe azi / Beautiful Disaster este produs de companiile Voltage Pictures și Warner Bros și va acea premiera pe 12 aprilie 2023 în cinematografele americane. În România, filmul va avea premiera pe data de 28 aprilie 2023.


Sinopsis la filmul Fericirea începe azi

Studenții, Abby și Travis, se îndrăgostesc după ce au fost prieteni o perioadă. El nu crede în relații, doar în aventuri de o noapte. Până o întâlnește pe Abby. Această carte care va fi în curând film este despre doi oameni cu trecut tulbure care învață să aibă încredere unul în celălalt și își schimbă felul în care privesc lucrurile.





Distribuție Actori în filmul Fericirea începe azi

Virginia Gardner, Dylan Sprouse, Autumn Reeser, Brian Austin Green, Rob Estes, Austin North, Libe Barer, Samuel Larsen, Manal El-Feitury, Dessy Slavova, Akshay Kumar, Jack Hesketh, Tihomir Vinchev, Declan Michael Laird, Trevor Van Uden, Neil Bishop, Micky Dartford, Leart Dokle, Luboslav Velev

Regizor
Roger Kumble

Scenarist
Roger Kumble

Genul filmului
Dramă, Romantic, Filme 2023

Data de lansare
12 aprilie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
28 aprilie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Beautiful Disaster titlul original, Fericirea începe azi titlul în România

Este filmul Fericirea începe azi pe Netflix?

Din păcate filmul Fericirea începe azi / Beautiful Disaster încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Fericirea începe azi

În Beautiful Disaster, băiatul rău Travis Maddox (Dylan Sprouse) este exact ceea ce are nevoie dar vrea să evite boboaca Abby Abernathy (Virginia Gardner). El își petrece nopțile luptând în meciuri de box subterane și zilele sale ca fermecătorul suprem al campusului universitar. Dar Abby nu vrea să aibă nimic de-a face cu Travis. Intrigat de rezistența lui Abby la avansurile lui, Travis îi propune un pariu simplu: dacă pierde următoarea luptă, trebuie să stea fără sex timp de o lună. Dacă câștigă, Abby trebuie să locuiască în apartamentul lui pentru aceeași perioadă de timp. Oricum ar fi, Travis habar nu are că trecutul întunecat al lui Abby este pe cale să iasă la iveală și este posibil să-și fi întâlnit în sfârșit perechea.


Trailer subtitrat la filmul Beautiful Disaster (2023) Fericirea începe azi


Trailerul subtitrat în limba română la filmul dramă romantică Fericirea începe azi (2023) cu actorii Virginia Gardner, Dylan Sprouse, Autumn Reeser, Brian Austin Green, Rob Estes, Austin North, Libe Barer și Samuel Larsen și regizat de Roger Kumble.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii