Header Ads Widget

Fear (Film horror thriller 2023) Trailer și Detalii

Film horror și thriller "Fear" 2023 cu actorii Joseph Sikora, Andrew Bachelor și Annie Ilonzeh. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Fear".


Despre filmul Fear

Fear (Frica) este un film de groază american din 2023, regizat de Deon Taylor după un scenariu scris împreună cu John Ferry. În film, un grup de prieteni care își iau o vacanță foarte necesară, iar ceea ce trebuia să fie un weekend de distracție se transformă într-un coșmar din cauza amenințării contagioase din aer. Filmul îi are în distribuție pe actorii Joseph Sikora, Andrew Bachelor, Annie Ilonzeh, Ruby Modine, Iddo Goldberg, Terrence Jenkins, Jessica Allain și Tip „T.I.” Harris.


Filmul horror și thriller Fear este produs de compania Hidden Empire Film Group și a fost lansat în cinematografele americane în data de 27 ianuarie 2023 de către Hidden Empire.


Sinopsis la filmul Fear

În acest film de groază psihologică, un grup de prieteni se adună pentru o vacanță de weekend foarte necesară la un hotel îndepărtat și istoric. Sărbătoarea se transformă în teroare, pe măsură ce fiecare oaspete se confruntă cu propria sa frică.





Distribuție Actori în filmul Fear

Joseph Sikora, Andrew Bachelor, Annie Ilonzeh, Iddo Goldberg, Ruby Modine, Jessica Allain, Tyler Abron, Mezi Atwood, Bayardo De Murguia, Chanel Gaines, Terrence Jenkins, Whylip Lee, Angela Lin, Hazel Renee, Evan Shafran, T.I., David Villada

Regizor
Deon Taylor

Scenarist
John Ferry, Deon Taylor

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
27 ianuarie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Fear titlul original, Fear titlul în România

Este filmul Fear pe Netflix?

Din păcate filmul Fear încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Fear

La un an după ce au trecut printr-o pandemie mondială, un grup de prieteni se adună în îndepărtații Munții Tahoe, pentru a rămâne la „Casa istorică de căpșuni”. Ceea ce trebuia să fie o evadare foarte necesară și un weekend de sărbătoare, se transformă rapid într-un coșmar de trezire. Pe măsură ce adevărul despre cabana istorică se dezvăluie încet în fața lor, acest grup de prieteni va fi împins în pragul supraviețuirii.


Trailer la filmul Fear (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii