Header Ads Widget

Django dezlănțuit (Film western 2012) Django Unchained Trailer și detalii

Film dramă și western "Django dezlănțuit" 2012 cu actorii Jamie Foxx, Christoph Waltz și Leonardo DiCaprio. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Django Unchained".


Despre filmul Django dezlănțuit

Django dezlănțuit / Django Unchained este un film western revizionist american din 2012, scris și regizat de Quentin Tarantino, cu Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington și Samuel L. Jackson în roluri principale, și cu Walton Goggins, Dennis Christopher, James Remar, Michael Parks și Don Johnson în roluri secundare. Amplasat în Old West și Antebellum South, este un tribut foarte stilizat, puternic revizionist, adus filmelor Spaghetti Western, în special filmului italian Django din 1966 de Sergio Corbucci (a cărui vedetă, Franco Nero, are o apariție cameo). Povestea urmărește un sclav negru care se antrenează cu un vânător de recompense german, cu scopul final de a se reuni cu soția sa pierdută de mult.

Dezvoltarea lui Django dezlănțuit / Django Unchained a început în 2007, când Quentin Tarantino scria o carte despre Corbucci. Până în aprilie 2011, Quentin Tarantino a trimis versiunea finală a scenariului companiei Weinstein. Castingul a început în vara lui 2011, Michael K. Williams și Will Smith fiind luați în considerare pentru rolul personajului din titlu înainte ca Jamie Foxx să fie distribuit. Filmările principale au avut loc din noiembrie 2011 până în martie 2012 în California, Wyoming și Louisiana.

Premiera filmului Django dezlănțuit / Django Unchained a avut loc la Teatrul Ziegfeld din New York pe 11 decembrie 2012 și a fost lansat în cinematografe pe 25 decembrie 2012, în Statele Unite, încasând peste 426 de milioane de dolari la nivel mondial față de bugetul său de 100 de milioane de dolari, devenind cel mai mare proiect al lui Quentin Tarantino. Filmul a primit aprecieri din partea criticilor, în principal pentru interpretarea lui Christoph Waltz și regia și scenariul lui Quentin Tarantino, deși utilizarea în film a cuvântului „negru” și reprezentarea violenței a stârnit controverse. Filmul a primit numeroase premii și nominalizări, câștigând două din cinci nominalizări la cea de-a 85-a ediție a Premiilor Oscar. Christoph Waltz a câștigat mai multe premii pentru interpretarea sa, printre care cel mai bun actor în rol secundar la Premiile Oscar, Globurile de Aur și BAFTA. Pentru scenariul său, Tarantino a câștigat un premiu Oscar, un premiu Glob de Aur și un BAFTA.



Descrierea sinopsis a filmului Django dezlănțuit / Django Unchained

În 1858, un vânător de recompense pe nume Regele Schultz caută un sclav pe nume Django și îl cumpără pentru că are nevoie de el pentru a găsi niște bărbați pe care îi caută. După ce i-a găsit, Django vrea să-și găsească soția, Broomhilda, care împreună cu el au fost vânduți separat de fostul său proprietar pentru că a încercat să scape. Schultz se oferă să-l ajute dacă alege să rămână cu el și să fie partenerul lui. În cele din urmă, ei află că a fost vândută la o plantație din Mississippi. Știind că nu pot pur și simplu să intre și să spună că o doresc, ei vin cu un plan astfel încât proprietarul să-i primească în casa lui și să poată găsi o cale.

Regia
Quentin Tarantino

Actori în distribuție
Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington, Samuel L. Jackson, Walton Goggins, Dennis Christopher, James Remar, David Steen, Dana Gourrier, Nichole Galicia, Laura Cayouette, Ato Essandoh, Sammi Rotibi, Clay Donahue Fontenot, Escalante Lundy, Miriam F. Glover, Don Johnson, Franco Nero, James Russo, Tom Wopat, Don Stroud, Russ Tamblyn, Amber Tamblyn, Bruce Dern, M.C. Gainey, Cooper Huckabee, Doc Duhame, Jonah Hill, Lee Horsley, Zoe Bell, Michael Bowen, Robert Carradine, Jake Garber, Ted Neeley, James Parks, Tom Savini, Michael Parks, John Jarratt, Quentin Tarantino, Amari Cheatom, Keith Jefferson, Marcus Henderson, Chuuch, Kinetic, Louise Stratten, Kim Robillard, Shana Stein, Shannon Hazlett, Jack Lucarelli, Victoria Thomas, Grace Collins, Sharon Pierre-Louis, Christopher Berry, Kim Collins, Dane Rhodes, JD Evermore, Rex Linn, Michael Bacall, Ronan Hice, Ned Bellamy, Dave Coennen, Danièle Watts, Jon Eyez, Omar J. Dorsey, Evan Parke, Craig Stark, Brian Brown, Ritchie Montgomery, Nicholas Dashnaw, Jarrod Bunch

Genul filmului
Dramă, Western

Dată de lansare:
11 decembrie 2012

Cunoscut și ca
Django Unchained - titlul original, Django dezlănțuit - titlul în România

Trailer la filmul Django dezlănțuit / Django Unchained (2012)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii