Header Ads Widget

Din nou îndrăgostită (Film comedie romantică 2023) Love Again Trailer și Detalii

Film comedie și dramă romantică "Din nou îndrăgostită" 2023 cu actorii Priyanka Chopra, Sam Heughan și Celine Dion. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Love Again".


Despre filmul Din nou îndrăgostită

Din nou îndrăgostită / Love Again este un film american de comedie romantică-dramă scris și regizat de James C. Strouse. Este un remake în limba engleză a filmului german SMS für Dich din 2016, el însuși bazat pe un roman al lui Sofie Cramer. În film, o tânără încearcă să uşureze durerea după moartea logodnicului ei trimiţând mesaje romantice pe vechiul său număr de telefon mobil şi formează o legătură cu bărbatul căruia i-a fost reatribuit numărul. Filmul îi are în distribuție pe actorii Priyanka Chopra, Sam Heughan, Russell Tovey, Omid Djalili, Celia Imrie și Celine Dion.


Filmul de comedie și dramă romantică Din nou îndrăgostită / Love Again este produs de companiile Screen Gems, 2.0 Entertainment și Thunder Road Pictures și este programat să fie lansat de Sony Pictures Releasing pe 12 mai 2023. În România, filmul este de asemenea, programat să fie lansat în cinematografele românești pe 12 Mai 2023.


Sinopsis la filmul Din nou îndrăgostită

Mira Ray, care se confruntă cu pierderea logodnicului ei, trimite o serie de texte romantice pe vechiul său număr de telefon mobil... fără să-și dea seama că numărul a fost reatribuit noului telefon de serviciu al lui Rob Burns. Jurnalist, Rob este captivat de onestitatea din textele frumos confesionale. Când este desemnat să scrie un profil al megastarului Celine Dion (jucându-se pe ea însăși în primul ei rol de film), el îi cere ajutorul pentru a descoperi cum să o întâlnească pe Mira în persoană... și să-i câștige inima.





Distribuție Actori în filmul Din nou îndrăgostită

Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan, Russell Tovey, Celia Imrie, Lydia West, Omid Djalili, Céline Dion, Steve Oram, Sofia Barclay, Arinzé Kene, David Terry, Amanda Blake, David Atkinson, Harry Attwell, Simon Strutt, Ricardo Castro, Daniel Barry, Riccardo Mazzi, Gareth Barrington-Jones, Nisha Chadha, Xander Turian

Regizor
James C. Strouse

Scenarist
James C. Strouse

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic, Filme 2023

Data de lansare
12 Mai 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
12 Mai 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Love Again titlul original, Din nou îndrăgostită titlul în România, It’s All Coming Back to Me - titlul alternativ

Este filmul Din nou îndrăgostită pe Netflix?

Din păcate filmul Din nou îndrăgostită încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Din nou îndrăgostită

Ce se întâmplă dacă un mesaj text la întâmplare ar duce la iubirea vieții tale? În această comedie romantică, Mira Ray care încearcă să treacă peste pierderea logodnicului ei, trimite o serie de texte romantice pe vechiul său număr de telefon mobil... fără să-și dea seama că numărul a fost reatribuit noului telefon de serviciu al lui Rob Burns. Jurnalist, Rob este captivat de onestitatea din textele frumos confesionale. Când îi este desemnat să scrie un profil al cântăreței Celine Dion, el îi cere ajutorul pentru a descoperi cum să o întâlnească pe Mira în persoană... și să-i câștige inima.


Trailer subtitrat la filmul Din nou îndrăgostită (2023) Love Again


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie romantică Din nou îndrăgostită (2023) cu actorii Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan, Russell Tovey, Celia Imrie, Lydia West, Omid Djalili, Céline Dion, Steve Oram și Sofia Barclay și regizat de James C. Strouse.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii