Header Ads Widget

Devil's Peak (Film thriller 2023) Trailer și Detalii

Film crime și thriller "Devil's Peak" 2023 cu actorii Robin Wright, Billy Bob Thornton și Hopper Penn. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Devil's Peak".


Despre filmul Devil's Peak

Devil's Peak este un film cu crime și suspans american din 2023 regizat de Ben Young după un scenariu scris de Robert Knott, care a adaptat romanul Where All Light Tends to Go al scriitorului David Joy. Filmul amplasat în Munții Appalachi din Carolina de Nord, îl urmărește pe Jacob McNeely, în vârstă de optsprezece ani, care este împărțit între a-și liniști tatăl cel care face trafic de metanfetamina și a părăsi munții pentru totdeauna cu fata pe care o iubește. Filmul îi are în distribuție pe actorii Robin Wright, Billy Bob Thornton, Jackie Earle Haley, Katelyn Nacon, Emma Booth, Hopper Penn, Brian d'Arcy James, Harrison Gilbertson, Elena Sanchez, Stephen Matthew Smith și Ritchie Montgomery.


Filmul thriller Devil's Peak este produs de companiile Curmudgeon Films, Thruline Entertainment și New Legend Entertainment și a fost lansat de Screen Media Films în cinematografe selectate din Statele Unite ale Americii și pe internet în data de 17 februarie 2023.


Sinopsis la filmul Devil's Peak

Amplasat în Munții Appalachi, filmul urmărește cum o familie este dominată de un lord al crimei care își folosește pumnii pentru a-i controla atât pe ei, cât și afacerea lor. Când fiul său o întâlnește pe fata visurilor sale, dorind cu disperare să scape din viața pe care se așteaptă să o ducă și să se elibereze de ghearele tatălui său, el este forțat să se înfrunte față în față cu bărbatul terifiant care nu se va opri de la nimic pentru a asigura loialitatea tuturor celor din jur.





Distribuție Actori în filmul Devil's Peak

Robin Wright, Billy Bob Thornton, Hopper Penn, Jackie Earle Haley, Katelyn Nacon, Emma Booth, Brian d'Arcy James, Harrison Gilbertson, Elena Sanchez, Stephen Matthew Smith, Ritchie Montgomery, David Kallaway, Harrison Stone, Jared Bankens, Mark Ashworth, Holly A. Morris, Brandon Lee Benton, Sean Freeland, Patricia Fauscett Thompson, Lauren Nichole, Tayah Lee-Traub, Juan Szilagyi

Regizor
Ben Young

Scenarist
Robert Knott

Genul filmului
Crime, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
17 februarie 2023 în cinematografe americane selectate și pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Devil's Peak titlul original, Devil's Peak titlul în România

Este filmul Devil's Peak pe Netflix?

Din păcate filmul Devil's Peak încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Devil's Peak

În adâncul Munților Apalachi, Charlie (Billy Bob Thornton) își controlează familia și afacerea cu metamfetamina cu pumnii. Când tânărul său fiu Jacob (Hopper Penn) o întâlnește pe fata visurilor sale, dorind cu disperare să scape din viața pe care se așteaptă să o ducă și eliberându-se din ghearele tatălui său crud și a mamei care suferă de mult (Robin Wright), el este forțat să se înfrunte față în față cu bărbatul terifiant care nu se va opri de la nimic pentru a asigura loialitatea tuturor celor din jur.


Trailer la filmul Devil's Peak (2023) Devil's Peak



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii