Header Ads Widget

Consecration (Film horror thriller 2023) Trailer și Detalii

Film horror și thriller "Consecration" 2023 cu actorii Jena Malone, Danny Huston și Janet Suzman. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Consecration".


Despre filmul Consecration

Consecration (Consacrare) este un film de groază american-britanic din 2023 regizat de Cristopher Smith, după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Laurie Cook. În film, o femeie americană ajunge la o mănăstire de pe Insula Skye căutând să afle adevărul despre moartea fratelui ei Preot, dar descoperă că acesta a fost suspect într-o anchetă de crimă. Jena Malone, Danny Huston și Janet Suzman joacă în rolurile principale, alături de actori precum Ian Pirie, Thoren Ferguson, Steffan Cennydd, Eilidh Fisher, Victoria Donovan, Angela White, Charlotte Palmer, David Boyle, Jolade Obasola, Kit Rakusen, Alexandra Lewis, Marilyn O'Brien.


Filmat în Scoția pe Insula Skye, filmul horror Consecration va avea premiera în Marea Britanie la Festivalul de Film de la Glasgow din 2023. Filmul are data de lansare în Statele Unite ale Americii pe 10 februarie 2023.


Sinopsis la filmul Consecration

În Consecration, după moartea suspectă a fratelui ei, un preot, Grace (Jena Malone) merge la Mănăstirea Muntelui Salvator din Scoția pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat. Ajunsă acolo, ea descoperă crimă, sacrilegiu și un adevăr tulburător despre propriul ei trecut.





Distribuție Actori în filmul Consecration

Jena Malone, Danny Huston, Janet Suzman, Ian Pirie, Thoren Ferguson, Steffan Cennydd, Eilidh Fisher, Victoria Donovan, Angela White, Charlotte Palmer, David Boyle, Jolade Obasola, Kit Rakusen, Alexandra Lewis, Marilyn O'Brien, Emma Hixson, Michael Brophy, Daisy Allen, Rachael Joanne Brown

Regizor
Christopher Smith

Scenarist
Christopher Smith, Laurie Cook

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
10 februarie 2023 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Consecration titlul original, Consecration titlul în România

Este filmul Consecration pe Netflix?

Din păcate filmul Consecration încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Consecration

Grace, o tânără oftalmolog, este chemată într-o mănăstire îndepărtată din Scoția după presupusa sinucidere a fratelui ei preot. Neîncrezătoare în relatarea Bisericii, Grace încearcă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat cu ajutorul preotului Vaticanului, părintele Romero. În timp ce explorează mormintele mănăstirii, stâncile sălbatice și plajele bătute de vânt din apropiere, ea descoperă nu numai crimă și sacrilegiu, ci și un adevăr tulburător despre propriul ei trecut, care scoate la suprafață traume de mult îngropate.


Trailer la filmul Consecration (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii