Header Ads Widget

Clubul femeilor dezlănţuite (Film comedie dramă 2018) Book Club Trailer și detalii

Film comedie și dramă "Clubul femeilor dezlănţuite" 2018 cu actorii Diane Keaton, Jane Fonda și Candice Bergen. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Book Club".


Despre filmul Clubul femeilor dezlănţuite

Clubul femeilor dezlănţuite / Book Club este un film american de comedie romantică din 2018, regizat de Bill Holderman, în debutul său regizoral, și scris de Holderman și Erin Simms. Filmul le are pe actrițele Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen și Mary Steenburgen în rolul celor patru prietene care citesc Fifty Shades of Grey ca parte a clubului lor lunar de carte și, ulterior, încep să schimbe modul în care își văd relațiile personale.

Filmul de comedie și romantic Clubul femeilor dezlănţuite / Book Club a fost lansat pe 18 mai 2018 de Paramount Pictures și a primit recenzii mixte de la critici, dar performanțele distribuției filmului au fost lăudate pe scară largă și a fost un succes de box office, încasând peste 104 milioane de dolari la nivel mondial față de bugetul său de 14 milioane de dolari.

În mai 2022, site-ul Variety a anunțat că continuarea, intitulată Book Club: The Next Chapter, a început producția cu Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Andy Garcia, Don Johnson și Craig T. Nelson reluând rolurile din primul film. În iulie 2022, site-ul Deadline a confirmat că data de lansare a a filmului contunuare a fost stabilită pentru 12 mai 2023.



Descrierea sinopsis a filmului Clubul femeilor dezlănţuite / Book Club

Patru prietene vechi și membre ale clubului de carte - Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen și Mary Steenburgen - și-au schimbat viața atunci când și-au propun să-și condimenteze rutina banală citind provocatorul bestseller Cincizeci de umbre ale lui Grey. Cu o nouă încredere, fiecare începe să prindă viață, pe măsură ce se aprind romanțele interesante și se reaprind iubirile vechi. Prin toate acestea, doamnele se inspiră una pe cealaltă pentru a face din următoarea etapă a vieții lor cea mai bună și mai senzațională de până acum.

Regia
Bill Holderman

Actori în distribuție
Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Andy Garcia, Craig T. Nelson, Don Johnson, Ed Begley Jr., Richard Dreyfuss, Wallace Shawn, Alicia Silverstone, Katie Aselton, Mircea Monroe, Tommy Dewey, John Shartzer, Ravi Kapoor, Lili Bordán, Marisa Chen Moller, Amanda Martin, Brad Lee Wind, Tom G. McMahon, Cole Gleason, Matt Riedy, Michael Gmur, Caylie Filipa, Christopher Allen, Pierce Minor, Matt Smiley, Alison Faulk, Leo Moctezuma, Adam Huber, James Adam Tucker, Jonathan Ohye, Chet Grissom, Joseph Stromberg, Sabina Friedman-Seitz

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic

Dată de lansare:
18 mai 2018

Cunoscut și ca
Book Club - titlul original, Clubul femeilor dezlănţuite - titlul în România

Trailer la filmul Clubul femeilor dezlănţuite / Book Club (2018)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie romantică Clubul femeilor dezlănţuite (2018) cu actorii Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Andy Garcia, Craig T. Nelson, Don Johnson, Ed Begley Jr. și Richard Dreyfuss și regizat de Bill Holderman.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii