Header Ads Widget

Assassin (Film acțiune thriller 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "Assassin" 2023 cu actorii Bruce Willis, Nomzamo Mbatha și Dominic Purcell. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Assassin".


Despre filmul Assassin

Assassin este un film de acțiune, crime și suspans american din 2023 regizat de Jesse Atlas, în debutul său regizoral în lungmetraj, scris de Aaron Wolfe, și se bazează pe scurtmetrajul celor doi numit Let Them Die Like Lovers. În film, un bărbat moare în cadrul unui program militar experimental. Un fost soldat negru îi ia locul pentru a afla cine l-a ucis. Filmul îi are în rolurile principale ale distribuției pe actorii Nomzamo Mbatha, Dominic Purcell și Bruce Willis (în rolul său final de film), alături de actori precum Andy Allo, Mustafa Shakir, Hannah Quinlivan, Eugenia Kuzmina, Barry Jay Minoff, Fernanda Andrade, Vanessa Vander Pluym, Dustin Quick, Christian Rodrigo, Chris Mullinax, Andrea Lareo.


Filmul de acțiune și thriller Assassin este produs de companiile Endless Media Brickell & Broadbridge International și Magicity Studios și va fi lansat de Saban Films în cinematografe selectate și VOD pe 31 martie 2023.


Sinopsis la filmul Assassin

Când tehnologia revoluționară și experimentală a dronelor umane cade în mâinile inamicului, depinde de liderul unui grup de elită CIA (Bruce Willis) și de echipa lui, să recruteze un soldat negru în serviciu pentru a recupera sistemul de arme cu orice preț.





Distribuție Actori în filmul Assassin

Nomzamo Mbatha, Dominic Purcell, Bruce Willis, Andy Allo, Mustafa Shakir, Hannah Quinlivan, Eugenia Kuzmina, Barry Jay Minoff, Fernanda Andrade, Vanessa Vander Pluym, Dustin Quick, Christian Rodrigo, Chris Mullinax, Andrea Lareo, Adam Huel Potter, Bruce Cooper, Macarena Abad, Medi Em, Carly Farish

Regizor
Jesse Atlas

Scenarist
Jesse Atlas, Aaron Wolfe

Genul filmului
Acțiune, Crime, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
31 martie 2023 în cinematografe americane selectate și pe VOD

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Assassin titlul original, Assassin titlul în România, Soul Assassin și Die Like Lovers - titluri alternative

Este filmul Assassin pe Netflix?

Din păcate filmul Assassin încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Assassin

O operațiune militară privată condusă de Valmora inventează o tehnologie futuristă cu microcip care permite minții unui agent să locuiască în corpul altei persoane pentru a îndeplini misiuni secrete și mortale. Dar când agentul Sebastian este ucis în timpul unei misiuni secrete, soția sa, Alexa, trebuie să-i ia locul în încercarea de a-l aduce pe responsabil în fața justiției.


Trailer la filmul Assassin (2023) Assassin



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii