Header Ads Widget

AIR: Unele legende sunt făcute să zboare (Film biografic sport 2023) Trailer și Detalii

Film biografic și sport "AIR: Unele legende sunt făcute să zboare" 2023 cu actorii Matt Damon, Ben Affleck și Jason Bateman. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Air".


Despre filmul AIR: Unele legende sunt făcute să zboare

AIR: Unele legende sunt făcute să zboare este un film american de comedie-dramă biografic din 2023 regizat de Ben Affleck după un scenariu scris de Alex Convery. Filmul urmărește istoria vânzătorului de pantofi Sonny Vaccaro și modul în care a condus Nike în căutarea celui mai mare atlet din istoria sportului: Michael Jordan. Filmul îi are în distribuție pe actorii Matt Damon și Ben Affleck alături de Jason Bateman, Viola Davis, Chris Messina, Chris Tucker, Marlon Wayans, Gustaf Skarsgård, Barbara Sukowa, Jessica Green și Julius Tennon.


Filmul biografic AIR: Unele legende sunt făcute să zboare este primul film produs de noua companie Artists Equity a lui Ben Affleck și Matt Damon și urmează să fie lansat de Amazon Studios în cinematografele americane pe 5 aprilie 2023 și internațional de Warner Bros Pictures. În România, filmul AIR va fi lansat pe 7 Aprilie 2023 subtitrat în cinematografe.


Sinopsis la filmul AIR: Unele legende sunt făcute să zboare

Sonny Vaccaro, un vânzător de pantofi la Nike, lucrează pentru a-l face pe Michael Jordan să semneze și pentru a-i purta pantofii.





Distribuție Actori în filmul AIR: Unele legende sunt făcute să zboare

Matt Damon, Ben Affleck, Jason Bateman, Viola Davis, Chris Messina, Chris Tucker, Marlon Wayans, Gustaf Skarsgård, Barbara Sukowa, Jessica Green, Julius Tennon, Matthew Maher, Joel Gretsch, Dan Bucatinsky, LeChristopher Williams, Tom Papa, Haylee Baldwin, Gabrielle Bourne, Andy Hirsch, Tami Jordan, Martina De Leon Diaz, Zacorri, Ure Egbuho

Regizor
Ben Affleck

Scenarist
Alex Convery

Genul filmului
Biografic, Dramă, Sport, Filme 2023

Data de lansare
5 aprilie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
7 Aprilie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Air titlul original, AIR: Unele legende sunt făcute să zboare titlul în România

Este filmul AIR: Unele legende sunt făcute să zboare pe Netflix?

Din păcate filmul AIR: Unele legende sunt făcute să zboare încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului AIR: Unele legende sunt făcute să zboare

De la regizorul premiat Ben Affleck, AIR dezvăluie parteneriatul incredibil dintre un începător pe atunci Michael Jordan și divizia de baschet de la Nike, care a revoluționat lumea sportului și cultura contemporană cu brandul Air Jordan. Această poveste emoționantă urmărește pariul care definește cariera unei echipe neconvenționale, cu totul în joc, viziunea fără compromis a unei mame care cunoaște valoarea imensului talent al fiului ei Michael Jordan, fenomenul baschetului care va deveni cel mai mare din toate timpurile.


Trailer subtitrat la filmul AIR: Unele legende sunt făcute să zboare (2023)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul biografic și sport AIR: Unele legende sunt făcute să zboare (2023) cu actorii Matt Damon, Ben Affleck, Jason Bateman, Viola Davis, Chris Messina, Chris Tucker, Marlon Wayans, Gustaf Skarsgård și Barbara Sukowa și regizat de Ben Affleck.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii