Header Ads Widget

Visătorii (Film dramă romantică 1987) Moonstruck Trailer și detalii

Film comedie și dramă romantică "Visătorii" 1987 cu actorii Cher, Nicolas Cage și Vincent Gardenia. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Moonstruck".




Descrierea sinopsis a filmului Visătorii / Moonstruck

De îndată ce văduva italo-americană Loretta acceptă o cerere în căsătorie de la iubitul ei greu de cap, Johnny, atunci ea se trezește îndrăgostită de fratele lui mai mic, Ronny. Ea încearcă să reziste, dar Ronny și-a pierdut mâna într-un accident și îl acuză pe fratele său neavând niciun scrupul în a o urmări agresiv în timp ce Johnny este plecat din țară. Pe măsură ce Loretta se îndrăgostește din ce în ce mai mult, ea ajunge să învețe că nu este singura din familia ei cu o poveste de dragoste secretă.

Regia
Norman Jewison

Actori în distribuție
Cher, Nicolas Cage, Vincent Gardenia, Olympia Dukakis, Danny Aiello, Julie Bovasso, John Mahoney, Louis Guss, Feodor Chaliapin Jr., Anita Gillette, Leonardo Cimino, Paula Trueman, Nada Despotovich, Joe Grifasi, Gina DeAngeles, Robin Bartlett, Helen Hanft, David S. Howard, Robert Weil, Amy Aquino, Tony Azito, Frank Gio, Ann McDonough, John Christopher Jones, Lisa Howard, Cynthia Dale

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic

Dată de lansare:
18 decembrie 1987

Trailer la filmul Visătorii / Moonstruck (1987)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii