Header Ads Widget

Virgin la 40 de ani (Film comedie romantică 2005) The 40 Year Old Virgin Trailer și detalii

Film comedie romantică "Virgin la 40 de ani" 2005 cu actorii Steve Carell, Catherine Keener și Paul Rudd. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The 40 Year Old Virgin".




Descrierea sinopsis a filmului Virgin la 40 de ani / The 40 Year Old Virgin

Andy (Steve Carell), în vârstă de patruzeci de ani, un funcționar de expediere a unui magazin de electronice, este un tocilar stereotip, care joacă jocuri video și are grijă de figurinele sale de acțiune de colecție. Nu are prieteni adevărați și își petrece singur cea mai mare parte a timpului departe de muncă. În ciuda faptului că are un interes fiziologic pentru sexul opus, așa cum arată erecțiile sale constante și incontrolabile de dimineață, el este încă virgin. Nu a plănuit niciodată să nu facă sex, dar a devenit din ce în ce mai dificil să aibă acea primă experiență pe măsură ce a îmbătrânit, până la punctul în care, pentru el, a devenit o realitate. Când colegii săi de muncă află, unii îl batjocoresc și îl ridiculizează, în timp ce un grup mic format din Dave, Jay și Cal își asumă responsabilitatea să-l ajute să facă sex, în ciuda faptului că fiecare dintre cei trei are propria lor problemă în relație, ceea ce îi face poate să nu fie cei mai buni oameni pentru a oferi sfaturi sau asistență. Dincolo de aceste sfaturi, Andy trebuie să fie cel care să facă pasul suprem către realitate, el nu doar că nu are experiență practică, ci nici experiență teoretică, în sensul că nici măcar nu se uită sau nu are interes pentru porno sau masturbare. Unele dintre sfaturile pe care le primește se concentrează pe femeia reală care ar trebui să fie prima dată. Indiferent de acel sfat, el decide că femeia pe care și-o dorește cu adevărat este Trish (Catherine Keener), o comerciantă cu amănuntul care lucrează vizavi de magazinul de electronice. În timp ce Andy o urmărește, apoi se îndrăgostește în cele din urmă de Trish, el trebuie să decidă cât de mult din secretul său îl va divulga.

Regia
Judd Apatow

Actori în distribuție
Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd, Romany Malco, Seth Rogen, Elizabeth Banks, Leslie Mann, Jane Lynch, Gerry Bednob, Shelley Malil, Kat Dennings, Jordan Masterson, Chelsea Smith, Jonah Hill, Erica Vittina Phillips, Marika Dominczyk, Mindy Kaling, Mo Collins, Gillian Vigman, Kimberly Page, Siena Goines, Charlie Hartsock, Nancy Carell, Cedric Yarbrough, David Koechner, Jeff Kahn, Nick Lashaway

Genul filmului
Comedie, Romantic

Dată de lansare:
19 august 2005
Cunoscut și ca :
The 40-Year-Old Virgin

Trailer la filmul Virgin la 40 de ani / The 40 Year Old Virgin (2005)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii