Header Ads Widget

Viața fără Grace (Film dramă 2007) Grace Is Gone Trailer și detalii

Film dramă și război "Viața fără Grace" 2007 cu actorii John Cusack, Alessandro Nivola și Gracie Bednarczyk. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Grace Is Gone".


Despre filmul Viața fără Grace

Viața fără Grace / Grace Is Gone este un film dramă american din 2007, scris și regizat de James C. Strouse în debutul său regizoral. Îl are pe John Cusack în rolul unui tată care nu se poate hotărî să le spună celor două fiice ale sale că mama lor, un soldat din armata americană, tocmai a fost ucisă într-o campanie de serviciu în Irak. Pe 29 ianuarie 2007, a câștigat Premiul Publicului pentru Dramă la Festivalul de Film de la Sundance din 2007.

Filmul Viața fără Grace / Grace Is Gone a fost produs de Plum Pictures și New Crime Productions și cumpărat de Harvey Weinstein pentru distribuție prin The Weinstein Company. Weinstein a anunțat planuri de a organiza o campanie pentru Premiile Oscar în numele lui Cusack. Aceasta este, de asemenea, prima dată când Clint Eastwood a compus coloana sonoră pentru un film pe care nu l-a scris, nu a regizat sau a jucat.



Descrierea sinopsis a filmului Viața fără Grace / Grace Is Gone

Soția lui Stan Philipps, Grace, este sergent în armata SUA. În timp ce ea este detașată în Irak, Stan este acasă în Minnesota cu fiicele lor, Heidi, de 12 ani, și Dawn, de 8 ani. El administrează un magazin de articole pentru casă. După ce vizitatorii de dimineață îi aduc știri lui Stan, el le duce pe fete la o plimbare cu mașina care se transformă într-o excursie spontană în locul preferat al lui Dawn, un parc de distracții din Florida. Pe drum se opresc la casa mamei lui Stan, unde este cazat fratele lui. Heidi este o insomniacă, care încearcă să înțeleagă comportamentul neobișnuit al tatălui ei. Zorii sunt veseli lipsiți de reflexie. Se distrează în parc. Stan își face curaj.

Regia
Jim Strouse

Actori în distribuție
John Cusack, Alessandro Nivola, Gracie Bednarczyk, Shélan O'Keefe, Dana Lynne Gilhooley, Marisa Tomei, Emily Churchill, Rebecca Spence, Jennifer Tyler, Susan Messing, Doug Dearth, Doug James, Zach Gray, Penny Slusher, Mary Kay Place, Katie Honaker, Ross Klavan, Robb Pruitt, Bill Timoney

Genul filmului
Dramă, Război

Dată de lansare:
7 decembrie 2007

Cunoscut și ca
Grace Is Gone - titlul original, Viața fără Grace - titlul în România

Trailer la filmul Viața fără Grace / Grace Is Gone (2007)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii