Header Ads Widget

Vanishing (Film mister 2021) Trailer și detalii

Film crime și mister "Vanishing" 2021 cu actorii Olga Kurylenko, Yoo Yeon-Seok și Ji-won Ye. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Vanishing".


Despre filmul Vanishing

Vanishing (cunoscut și ca Vanishing: Unsolved Case sau Vanishing - The Killing Room) este un film de mister și crime din 2021 regizat de Denis Dercourt, cu Yoo Yeon-seok și Olga Kurylenko în rolurile principale. Filmul Vanishing a avut premiera pe 7 octombrie 2021 la Busan și a fost lansat în cinematografele din Coreea de Sud pe 30 martie 2022. Pe 5 aprilie 2022, filmul a fost lansat și în cinematografele franțuzești.



Descrierea sinopsis a filmului Vanishing

Alice Launey, o expertă criminalistică franceză încă bântuită de trecutul ei, vine la Seul pentru a-și prezenta munca. Ea îl va întâlni pe Jin-Ho, un detectiv care îi cere ajutorul într-un caz de crimă. Atrasă în rețeaua de trafic, ea trebuie să-și înfrunte temerile.

Regia
Julien Leclercq

Actori în distribuție
Olga Kurylenko, Yoo Yeon-Seok, Ji-won Ye, Moo-Seong Choi, Mi-won Won, Seung-Jun Lee, Woo-Hyung Kim, Soo-Ha Kim, Su-Young Park, Hae-yeon Kil, Ji-ru Sung, Dae-Hyun Kim, Kim Myung-gon, Michael Lee, Maria Cristina Dantas, Jun-Bae Kim, So-yi Park, Anupam Tripathi

Genul filmului
Crime, Dramă, Mister,

Dată de lansare:
7 octombrie 2021

Cunoscut și ca
Vanishing - titlul original, Vanishing - titlul în România

Trailer la filmul Vanishing (2021)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii