Header Ads Widget

Vacanța (Film comedie romantică 2006) The Holiday Trailer și detalii

Film comedie romantică "Vacanța" 2006 cu actorii Cameron Diaz, Kate Winslet și Jude Law. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Holiday".




Descrierea sinopsis a filmului Vacanța / The Holiday

La Londra, Iris Simpkins (Kate Winslet) scrie o rubrică de nuntă într-un ziar și nutrește o dragoste neîmpărtășită pentru colegul ei Jasper Bloom. În apropiere de Crăciun, ea este informată că Jasper este logodit să se căsătorească cu o altă colegă, iar viața ei se întoarce cu susul în jos. În Los Angeles, producătoarea de trailere de filme Amanda Woods (Cameron Diaz) tocmai s-a despărțit de iubitul ei infidel Ethan și vrea să-l uite. Printr-un site de schimb de case, Amanda își schimbă impulsiv conacul cu cabana lui Iris din Surrey pentru sărbători. În timp ce se află în Surrey, Amanda îl întâlnește pe fratele lui Iris (Jude Law) și editorul de carte Graham și se îndrăgostesc unul de celălalt. Între timp, Iris îl cunoaște pe noul ei vecin de alături, scenaristul Arthur de nouăzeci de ani, care o ajută să-și recapete stima de sine și pe compozitorul de film Miles (Jack Black), de care se îndrăgostește.

Regia
Nancy Meyers

Actori în distribuție
Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law, Jack Black, Eli Wallach, Edward Burns, Rufus Sewell, Miffy Englefield, Emma Pritchard, Sarah Parish, Shannyn Sossamon, Bill Macy, Shelley Berman, Kathryn Hahn, John Krasinski, Alex O'Loughlin, Odette Annable, Bundle Williams, Suzanne Dizon, Terry Diab, Kenneth Danziger, Hope Riley, Gilbert Esquivel, Steven Bruns, Nikki Novak, Judith Drake, Pamela Dunlap, Hal Douglas, James Franco, Dustin Hoffman, Lindsay Lohan

Genul filmului
Comedie, Romantic

Dată de lansare:
29 noiembrie 2006

Trailer la filmul Vacanța / The Holiday (2006)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii