Header Ads Widget

Vacanță criminală 2 (Film acțiune comedie Netflix 2023) Murder Mystery 2 Trailer și detalii

Film acțiune și comedie produs de Netflix "Vacanță criminală 2" 2023 cu actorii: Adam Sandler, Jennifer Aniston și Mark Strong. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Murder Mystery 2".


Despre filmul Vacanță criminală 2

Vacanță criminală 2 / Murder Mystery 2 este un film netflix american de comedie și mister regizat de Jeremy Garelick și scris de James Vanderbilt. Este o continuare a filmului Vacanță criminală / Murder Mystery din 2019 și îi are în rolurile principale pe Adam Sandler și Jennifer Aniston, alături de actorii Mark Strong, Melanie Laurent, Tony Goldwyn, Jodie Turner-Smith, Adeel Akhtar, Annie Mumolo, Carlos Ponce, John Kani, Dany Boon și Enrique Arce.


Filmul de acțiune și comedie Vacanță criminală 2 / Murder Mystery 2 este produs de companiile Happy Madison Productions, Echo Films și Mythology Entertainment și este programat să fie lansat în România online și subtitrat în data de 31 martie 2023 pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Vacanță criminală 2

Acum, detectivi cu normă întreagă, care se străduiesc să-și dezvolte agenția de detectivi particulari, Nick și Audrey Spitz se trezesc în centrul unei răpiri internaționale, când prietenul lor, Maharaja, este răpit la propria lui nuntă fastuoasă.





Distribuție Actori în filmul Vacanță criminală 2:

Adam Sandler, Jennifer Aniston, Mark Strong, Mélanie Laurent, Tony Goldwyn, Jodie Turner-Smith, Adeel Akhtar, Annie Mumolo, Carlos Ponce, John Kani, Dany Boon, Enrique Arce, Hélène Cardona, Sitara Attaie, Darny Chau, Sadiqua Bynum, Kuhoo Verma, Zurin Villanueva, Anouar H. Smaine, Julien Briau, Lundon Knighten, Myo Leong, Valeriane Michelini, Chadwick Shimomura, Capucine Daumas, Jean-Luc Jacquot, Kourosh Parsapour, Josh Squire

Regizor: Jeremy Garelick

Scenariști: James Vanderbilt

Genul filmului: Acțiune, Comedie, Crime, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 31 martie 2023 pe Netflix

Premiera în România: 31 martie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
Murder Mystery 2 titlul original, Vacanță criminală 2 titlul în România

Este filmul Vacanță criminală 2 pe Netflix

Da, filmul Vacanță criminală 2 este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 31 martie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Vacanță criminală 2

La patru ani după ce au rezolvat primul lor caz de crimă, Nick și Audrey Spitz (Adam Sandler, Jennifer Aniston) sunt detectivi cu normă întreagă și încearcă să-și consacre agenția de detectivi particulari. Cuplul este invitat la nunta unui maharajah (Adeel Akhtar) care le este prieten pe insula acestuia. Dar problemele se țin scai de familia Spitz când mirele este răpit imediat după începerea festivităților, transformându-i în suspecți pe toți stimabilii invitați, membri ai familiei și chiar pe mireasă. În Vacanță criminală 2, Nick și Audrey Spitz se trezesc implicați într-un caz cu miză mare, care le oferă în sfârșit tot ce au visat: o șansă ca agenția lor de detectivi să devină cunoscută și... o vacanță mult-așteptată la Paris. Filmul este regizat de Jeremy Garelick și îi are în distribuție pe Mark Strong, Melanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani și Dany Boon.



Trailer subtitrat la filmul Vacanță criminală 2 (2023) Murder Mystery 2


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie și acțiune Vacanță criminală 2 (2023) cu actorii Adam Sandler, Jennifer Aniston, Mark Strong, Mélanie Laurent, Tony Goldwyn, Jodie Turner-Smith, Adeel Akhtar, Annie Mumolo și Carlos Ponce și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii