Header Ads Widget

Ursul narcoman (Film thriller 2023) Cocaine Bear Trailer și Detalii

Film thriller "Ursul narcoman" 2023 cu actorii Keri Russell, Christian Convery și Ray Liotta. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Cocaine Bear".


Despre filmul Ursul narcoman

Ursul narcoman / Cocaine Bear este un film thriller american de comedie neagră din 2023, regizat și co-produs de Elizabeth Banks, după un scenariu de Jimmy Warden. Este inspirat din povestea adevărată a „Cocaine Bear”, un urs negru american care a ingerat o pungă plină cu cocaină în 1985. Filmul prezintă un grup ciudat de polițiști, infractori, turiști și adolescenți care converg într-o pădure din Georgia, unde un urs negru de 200 de kilograme intră într-o furie criminală după ce a ingerat neintenționat cocaină. Filmul prezintă o distribuție care îi include pe actorii Keri Russell, O'Shea Jackson Jr., Christian Convery- Jennings, Alden Ehrenreich, Jesse Tyler Ferguson, Brooklynn Prince, Isiah Whitlock Jr., Kristofer Hivju, Hannah Hoekstra, Aaron Holliday, Margo Martindale și Ray Liotta într-unul dintre ultimele sale roluri înainte de moartea sa.


Filmul american de comedie Ursul narcoman / Cocaine Bear este programat să fie lansat în România pe 24 februarie 2023, zi în care va fi lansat și în cinematografele americane de către Universal Pictures.


Sinopsis la filmul Ursul narcoman

După ce un urs negru de peste 200 de kilograme consumă o cantitate semnificativă de cocaină și se îmbarcă într-o furie alimentată de droguri, o adunare excentrică de polițiști, infractori, turiști și adolescenți se adună într-o pădure din Georgia.





Distribuție Actori în filmul Ursul narcoman

Keri Russell, Christian Convery, Ray Liotta, O'Shea Jackson Jr., Jesse Tyler Ferguson, Brooklynn Prince, Margo Martindale, Alden Ehrenreich, Matthew Rhys, Kristofer Hivju, Isiah Whitlock Jr., Kahyun Kim, Scott Seiss, Ayoola Smart, Aaron Holliday, Christopher Livingstone, Chloe Harris, J.B. Moore, Conor Lambert, Oisín Nolan, Leo Hanna, Shane Connellan

Regizor
Elizabeth Banks

Scenarist
Jimmy Warden

Genul filmului
Thriller, Filme 2023

Data de lansare
24 februarie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
24 februarie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Cocaine Bear titlul original, Ursul narcoman titlul în România

Este filmul Ursul narcoman pe HBO Max

Din păcate filmul Ursul narcoman încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Ursul narcoman pe Netflix?

Din păcate filmul Ursul narcoman încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Ursul narcoman

Inspirat din povestea adevărată din 1985 a prăbușirii unui avion al unui traficant de droguri, a cocainei dispărute și a ursului negru care a mâncat-o, acest thriller sălbatic găsește un grup ciudat de polițiști, infractori, turiști și adolescenți care converg într-o pădure din Georgia, unde un prădător de 200 de kilograme a ingerat o cantitate uluitoare de cocaină și s-a dezlănțuit cu furie pentru mai multă cocaină... și sânge.


Trailer la filmul Ursul narcoman (2023) Cocaine Bear


Trailerul subtitrat în limba română la filmul thriller Ursul narcoman (2023) cu actorii Keri Russell, Christian Convery, Ray Liotta, O'Shea Jackson Jr., Jesse Tyler Ferguson, Brooklynn Prince, Margo Martindale și Alden Ehrenreich și regizat de Elizabeth Banks.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii