Header Ads Widget

Ultimele dorințe (Film comedie dramă 2007) The Bucket List Trailer și detalii

Film comedie și dramă "Ultimele dorințe" 2007 cu actorii Jack Nicholson, Morgan Freeman și Sean Hayes. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Bucket List".


Despre filmul Ultimele dorințe

Ultimele dorințe / The Bucket List este un film de comedie-dramă american din 2007, regizat și produs de Rob Reiner, scris de Justin Zackham și cu Jack Nicholson și Morgan Freeman în rolurile principale. Intriga principală urmărește doi bărbați bolnavi în stare terminală în călătoria lor cu o listă de lucruri de făcut înainte de a muri.

Filmul a avut premiera pe 15 decembrie 2007 la Hollywood și a fost lansat în versiune limitată în Statele Unite pe 25 decembrie 2007, de către Warner Bros. Filmul a avut apoi o lansare largă pe 11 ianuarie 2008. În ciuda faptului că a primit recenzii mixte de la critici, filmul a fost ales de National Board of Review drept unul dintre primele zece filme din 2007 și a fost un succes de box office, încasând 175,4 milioane de dolari la nivel mondial.



Descrierea sinopsis a filmului Ultimele dorințe / The Bucket List

Miliardarul Edward Cole (Jack Nicholson) și mecanicul auto Carter Chambers (Morgan Freeman) sunt complet străini, până când soarta îi duce în aceeași cameră de spital. Bărbații descoperă că au două lucruri în comun: nevoia de a se împăca cu cine sunt și cu ce au făcut cu viața lor și dorința de a completa o listă de lucruri pe care doresc să le vadă și să facă înainte de a muri. Împotriva sfatului medicului lor, bărbații părăsesc spitalul și pornesc în aventura vieții.

Regia
Rob Reiner

Actori în distribuție
Jack Nicholson, Morgan Freeman, Sean Hayes, Beverly Todd, Rob Morrow, Alfonso Freeman, Rowena King, Annton Berry Jr., Verda Bridges, Destiny Brownridge, Brian Copeland, Ian Anthony Dale, Jennifer Defrancisco, Angela Gardner, Noel Gugliemi, Jonathan Hernandez, Hugh B. Holub, Andrea Johnson, Dawn Lewis, Jordan Lund, Richard McGonagle, Jonathan Mangum, Karen Maruyama, Amber Mead, Nikki Novak, John O'Brien, Serena Reeder, Christopher Stapleton, Taylor Ann Thompson, Alex Trebek, Roy Vongtama

Genul filmului
Aventuri, Comedie, Dramă

Dată de lansare:
25 decembrie 2007

Cunoscut și ca
The Bucket List - titlul original, Ultimele dorințe - titlul în România

Citește review la filmul Ultimele dorințe / The Bucket List


Trailer la filmul Ultimele dorințe / The Bucket List (2007)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii