Header Ads Widget

The Unsettling (Film horror 2022) Trailer și detalii

Film horror și mister "The Unsettling" 2022 cu actorii Zephani Idoko, Bambadjan Bamba și Libby Munro. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Unsettling".




Descrierea sinopsis a filmului The Unsettling

Abena și Kwame, un cuplu din Ghana, se luptă să-și revină după o tragedie devastatoare. Călătoresc la Los Angeles pentru o vacanță care speră că îi va ajuta să-și găsească drumul înapoi unul la altul. În schimb, în timpul unei cine incomode cu prietenii înstrăinați, Vivian și Anthony, Abena este din ce în ce mai terorizată de un rău care stăpânește casa. Casa care era menită să ofere refugiu o urmărește încet, mistuindu-i durerea și prinzând-o într-un coșmar. Pe măsură ce teroarea ei crește, în cele din urmă îi cuprinde pe toți patru cu consecințe îngrozitoare.

Cu un sentiment de pericol care se construiește la periferie înainte de a se concentra în mod terifiant, The Unsettling este o poveste plină de groază despre alienare în spațiul aparent cel mai sigur.

Regia
Harry Owens

Actori în distribuție
Zephani Idoko, Bambadjan Bamba, Libby Munro, Benedikt Sebastian, Chloë Caro, Rojawn Khoshnam, Ben Cable, Matthew P Camacho, George Justice

Genul filmului
Dramă, Horror, Mister

Dată de lansare:
23 iunie 2022

Cunoscut și ca
The Unsettling - titlul original, The Unsettling - titlul în România

Trailer la filmul The Unsettling (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii